Muž pri jazere
Pexels/Lukas Rychvalsky

Pomaly prichádza máj – lásky čas. Pre niektoré znamenia to bude dobrý mesiac, no šťastie nebudú mať všetci. Mali by sa báť najmä ženy, ktoré chodia s mužmi v týchto znameniach. Môžu sa s nimi počas mája rozísť.

Strelec

Vášnivý Strelec môže o rozchode uvažovať už dlho. Nie je stavaný na vzťah, ktorý by mal dlhú trvanlivosť, preto mu viac vyhovuje mať niekoho, s kým bude iba pár mesiacov. Práve toto je dôvod toho, prečo sa so svojou priateľkou môže rozísť.

Rozchod je nutný, lebo by sa po čase začal vo vzťahu dusiť. Neznesie obmedzenia a to, že by musel žiť ako v zlatej klietke. Má rád voľnosť a slobodu, preto partnerky často strieda.

Vodnár

Druhým chlapom, ktorý sa so svojou priateľkou môže rozísť, je Vodnár. Je pre neho dôležité, aby ho partnerka stále priťahovala a vedela ho prekvapovať aj po mesiacoch. Bohužiaľ, práve v máji môže tento obdiv a prekvapenie poklesnúť, preto začne uvažovať o rozchode.

Muž na ceste
zdroj: Pexels/Lad Fury

Ak bude rozchod z tohto dôvodu, vôbec mu nebude záležať na tom, čo si o tom myslí priateľka. Vodnár má taký názor, že by sa žena mala stále snažiť o to, aby muža priťahovala. Keď zlenivie a nebude pre neho už viac atraktívna, rozchod je jediné možné východisko.

Kozorožec

Posledným znamením je Kozorožec. Hovorí sa, že muž v tomto znamení je vytrvalý a keď niečo chce, ide si pevne za tým. Podobne ako Strelec, aj Kozorožec preferuje samotu pred davom ľudí a záväzkami. Ak má vzťah, v máji sa s ním pravdepodobne rozlúči so svojou priateľkou.

Rozchod v jeho prípade nie je nutný, ale ak bude Kozorožec pociťovať, že už nie je sám sebou a partnerka z neho chce mať iného chlapa, rázne to ukončí. Nie je zvyknutý na to, aby bol utláčaný a nesvojprávny. Rád robí veci podľa seba a neznesie, aby si z neho niekto urobil otroka.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy