Animované filmy Spievaj 2 a Luca
Instagram/singmovie, Instagram/luca_movie_

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Kto by nemal rád animované filmy? Je jedno, koľko máme rokov, vždy si ich všetci pozrieme. Áno, aj opakovane. Máme tu klasiky ako Shrek, Doba ľadová a ostatné, ktoré nesklamú nikdy, aj keď ich vidíme desiaty raz. No v posledných mesiacoch vznikli aj nové rozprávky, ktorým by si mala dať šancu, pretože za to naozaj stoja.

Vybrali sme pre teba 8 animákov, ktoré sa naozaj oplatí vidieť. Keďže ide o novinky poslednej doby, nie sú ešte okukané, a tak ťa nebudú nudiť, práve naopak. Ani nebudeš vedieť, ako ti pri nich prejde čas. Opäť sa trochu ponoríš do svojho detstva a zabudneš na všetky problémy, ktoré musíš v reálnom živote riešiť.

Ktoré animované filmy máš najradšej ty?

Spievaj 2

Pokračovanie obľúbenej rozprávky opäť prináša množstvo dobre zvolenej hudby a ešte lepších vystúpení. Hlavní hrdinovia pripravujú nové predstavenie, do ktorého by chceli zlákať aj známu legendu.

Encanto: Čarovný svet

Dedinka Encanto je výnimočná tým, že každé dieťa v nej má výnimočný dar. Teda všetci okrem Mirabel z rodiny Madrigalovcov. Keď sa mágia začne z tohto čarovného miesta vytrácať, práve ona by mohla byť poslednou záchranou.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife