Unsplash/Brooke Cagle

Nemala by si veriť všetkému, čo ti ľudia hovoria. Najmä nie vtedy, ak sú narodení v jednom z týchto znamení. O týchto znameniach je totiž známe, že sú najväčší klamári.

Škorpión

Najväčší klamári bývajú práve v tomto znamení. Čo iné by si aj mohla od tohto človeka čakať. Je manipulatívny, záhadný, veľmi prefíkaný a zradný. Vie si vymýšľať tak dobre, že mu klamstvá veria aj členovia jeho rodiny. Z celého zverokruhu vie klamať najlepšie a v niektorých prípadoch mu to príde prirodzenejšie, než hovoriť pravdu.

Klamstvo si totiž môže prispôsobiť tak, aby boli všetci šťastní a spokojní. Pravda býva veľakrát krutá a zlá, čo sa Škorpiónovi nepáči.

Blíženci

Druhým znamením je Blíženec. Je v klamaní skvelý, no na Škorpióna nemá, pretože jeho klamstvá bývajú často odhalené. Blíženec má v sebe veľa šarmu, humoru a kreativity, preto mu klamanie ide prirodzene. Jeho fantázia je tiež dosť veľká, a tak nemá problém vymýšľať si o každej veci, ktorá sa mu stane (alebo nestane).

Musí si však dávať veľký pozor na to, čo komu povie, pretože sa dokáže do svojich klamstiev zamotať a ľudia ho tak prekuknú. Oproti Škorpiónovi má v tomto nevýhodu.

Váhy

Človek v znamení Váhy je ťažko čitateľný. Skrýva v sebe dve osobnosti, ktoré spolu vytvárajú neprekonateľnú kombináciu. Vďaka nej nedokážu ľudia odhaliť, či im tento človek klame alebo hovorí pravdu.

Je známe, že človek v tomto znamení bojuje za spravodlivosť a zákerné veci nemá v láske, no pokiaľ mu to vyhovuje a má mu to pomôcť, klame rád a komukoľvek. V takom prípade nemá zábrany pred ničím a nepozná slovo „pravda“.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy