Instagram/separ__dms

Separ nie je známy iba svojou drsnou hudbou, ktorá dáva zabrať pohoršeným rodičom tínedžerov. Svojim mladým fanúšikom ide príkladom aj prostredníctvom svojho vzhľadu, ktorý taktiež vzbudzuje pohoršenie jeho staršieho publika. Mnohých sledovateľov na Instagrame šokoval novým tetovaním. Svojou prácou sa na sociálnej sieti pochválil aj jeho tatér. 

Separ sa dostal do povedomia staršieho publika aj najmä manželstvu so speváčkou Tinou, s ktorou sa už stihol rozísť, no predtým mu porodila dcérku Aničku. Tá má dnes už sedem rokov a stará sa o ňu aj raperova o vyše desať rokov mladšia partnerka Cynthia.

Všetci si medzi sebou rozumejú veľmi dobre. Tina už stihla mladú influencerku Separovi schváliť, o čom svedčí aj skutočnosť, že bez problémov súhlasila so striedavou starostlivosťou.

Nové tetovanie prekvapilo aj tatéra

Raper sa včera vybral do tetovacieho štúdia. Na tom by nebolo nič zvláštne, keďže má tetovania všade, kam sa pozrieš. Ani výber nápisu (Point of View) nebol ničím prekvapivým, no aj samotného tatéra ohromila voľba miesta. Nechal si to totiž nakresliť priamo na obe líca pod oči.

„STRÝKO SEPAR AKA FLOWDEMORT ma dnes potešil, keď mi zavolal, či nedáme facetattoo 😋 No to som netušil čo ten netvor vymyslel. Však uznaj sám/sama🤭👌🏻 Kľudne zanechaj svoj pocit v komente. Verím, že toto pohne s hocikým 😂🤭 more people like Separ a svet by bol krajším miestom,“ napísal Samuel Potúček pod svoj posledný príspevok, v ktorom sa nachádza práve raper.

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News