Instagram/daniel9340

Po siedmich rokoch sa dobrovoľne bok po boku objavili na červenom koberci! Herec Daniel Radcliffe, ktorého preslávila úloha mladého čarodejníka vo filmoch Harry Potter, si svoje súkromie i vzťah prísne stráži. Na premiére nového filmu, v ktorom si zahral, však spravil výnimku a pred kamery sa postavil so svojou staršou partnerkou.

32-ročný herec, ktorý má za sebou aj iné veľké úlohy, sa nálepky menom Harry už zrejme nikdy nezbaví. No o jeho hereckých kvalitách aj v iných smeroch niet pochýb. Najnovšie sa objavil vo filme Stratené mesto, ktoré malo aktuálne svetovú premiéru. V ňom si zahral spoločne s menami ako Sandra Bullock, Brad Pitt, či Channing Tatum.

Na priemietanie filmu v New Yorku vzal so sebou aj svoju dlhoročnú priateľku, Erin Darke.

37-ročná Erin je od Daniela síce staršia, no ich dlhodobý vzťah ukázal, že im to spolu klape. Dvojica sa zoznámila na natáčaní filmu Kill Your Darlings ešte v roku 2013. O rok na to potvrdili svoj vzťah, no málokedy navštevovali verejné akcie a svoju lásku si držali v súkromí. Tentokrát spravili výnimku a po viac ako 7 rokoch sa postavili na červený koberec.

Nežné dotyky a ich úsmevy potvrdzujú, že im to stále klape. Čo povieš, hodia sa k sebe?

Daniel bude pre fanúšikov navždy malý Harry Potter

Z mladých hercov sú dnes úspešní dospeláci

Zdroj: Instagram/daniel9340

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News