Instagram/milakunism, Instagram/aplusk

Ukrajina nie je len našou susednou krajinou, ale je aj rodiskom mnohých známych osobností. Medzi ne patrí napríklad aj herečka Mila Kunis, ktorú môžeš poznať z viacerých romantických komédií a patrí k obľúbeným hviezdam Ameriky. Spolu so svojím manželom Ashtonom Kutcherom sa rozhodli konečne prehovoriť a na jeho instagramovom profile zverejnili video so svojím vyjadrením k situácii, ktorá v Ukrajine panuje. 

Vojna na Ukrajine prebieha už týždeň a určite viacerí fanúšikovia čakali na vyjadrenie Mily, keďže z tejto krajiny pochádza. A aj sa dočkali. Dvojica nahrala krátke 1,5-minútové video, v ktorom prezradili to, ako sa cítia a zároveň odhalili aj spôsob, akým Ukrajine pomôžu.

„Narodila som sa v Černivci na Ukrajine v roku 1983. Do Ameriky som prišla v roku 1991. Vždy som sa považovala za Američanku. Hrdú Američanku. Milujem všetko, čo táto krajina urobila pre mňa a moju rodinu. Ale dnes som nikdy nebola viac hrdá na to, že som Ukrajinka,“ uviedla 38-ročná herečka vo videu.

Na to zareagoval aj jej manžel Ashton, s ktorým vychováva dve spoločné deti. „A ja som nebol nikdy pyšnejší na to, že som ženatý s Ukrajinkou,“ dodal.

Ich vyjadrenie si môžeš pozrieť v tomto videu

To, čo sa deje na Ukrajine, v žiadnom prípade neschvaľuje a podľa nej nie je na svete miesto pre takýto druh nespravodlivého útoku na ľudstvo. Spolu s Ashtonom si uvedomujú, že množstvo ľudí potrebuje pomoc a aj oni sa rozhodli priložiť ruku k dielu, aspoň finančne.

Prostredníctvom zbierky GoFundMe venujú 3 milióny dolárov, ktoré budú určené na humanitárnu pomoc pre utečencov, ktorí prišli o svoje domovy a teraz hľadajú aspoň krátkodobé útočisko na prežitie.

Rovnakou cestou finančného daru sa vydali aj hereckí manželia Blake Lively a Ryan Reynolds, ktorí sú pripravení venovať 1 milión dolárov. Materiálna podpora v podobe potravín, šatstva alebo iných pomôcok je tiež rovnako dôležitá, no organizácie ocenia aj financie, aby mohli zaplatiť všetky výdavky spojené s pomocou.

Zdroj: Instagram/aplusk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News