Unsplash/Jonathan Cooper

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Bude tento deň pozitívny alebo negatívny? Čaká ťa životná zmena, ktorá nebude príjemná. Pusti sa do čítania a zisti, čo si pre teba pripravilo tvoje znamenie.

Baran

Dnes by si sa mala pustiť do plnenia tvojich snov. Pokiaľ sa bojíš, alebo máš pochybnosti o tom, či robíš správne veci, poraď sa s rodinou. Nikdy ti neublížila, preto jej môžeš dôverovať. Uvidíš, že keď si dnes nejaké sny splníš, budeš oveľa šťastnejšia.

Býk

Mala by si si dávať pozor. Práve teba dnes čaká zlomový okamih v živote, ktorý nebude príjemný. Avšak, pamätaj si, že život sa skladá z 90 % toho, ako zareaguješ na veci, ktoré sa ti stanú. Keď sa s nimi stotožníš, vôbec to nebude také tragické, ako si si predstavovala.

Blíženci

Dnes budeš mať dobrý deň. Nečakajú ťa žiadne hádky, nedorozumenia a ani problémy v práci. Prežiješ deň plný lásky a radosti. Ešte aj doma ťa všetci vychvália do neba, pretože si konečne všimnú tvoje úspechy. Budeš sa cítiť dobre.

Rak

Hoci tomu nebudeš môcť uveriť, priateľ ti povie krutú pravdu, ktorá ťa zlomí. Nemala by si reagovať prudko, skôr si všetko dobre premysli a počkaj s vyjadrením na správnu chvíľu. Ak by si to neurobila, mohla by si naštrbiť vzťah.

Lev

Dnes budeš potrebovať dávku trpezlivosti. Si veľmi chápavá aj tolerantná, avšak nevieš pochopiť, kde sa v ľuďoch berie toľko zla. Nikto si nezaslúži, aby bol krivo obvinený z niečoho, čo ani nespravil. Buď trpezlivá a nechaj si všetko vysvetliť – veci budeš vidieť jasnejšie.

Panna

S nikým sa dnes nerozprávaj dlhšie, než 10 minút. Pokiaľ prekročíš túto hranicu, veľmi ľahko sa váš rozhovor zmení v hádku. Chceš sa hádať alebo prežiť skvelý deň? Odpovedz si sama a podľa toho sa dnes správaj. Veríme, že si zvolíš dobre a prežiješ deň bez nedorozumení.

Váhy

Dnes budeš celý deň nespokojná. Budeš mať pocit, že si si vybrala zlú školu/prácu pre tvoj budúci život. Dobre si všetko premysli a životné rozhodnutie urob až potom. Ak by si zmenila smerovanie len tak, bez rozmyslu, zruinovalo by ťa to viac.

Škorpión

Potrebuješ dávku motivácie na to, aby si začala nakupovať vianočné darčeky? Pokiaľ áno, dnes by si sa mala naladiť na vianočnú nôtu. Od rána počúvaj vianočné pesničky, obleč si vianočné tričko, kúp si punč a buď na všetkých milá. Neskôr vyraz na nákupy, ktoré budú úspešné.

Strelec

V práci sa ti bude dariť. Nečakajú ťa žiadne hádky, preto pôjde všetko podľa plánov. Čím skôr si povinnosti dokončíš, tým skôr budeš môcť ísť domov. Ponáhľaj sa, pretože si doma môžeš oddýchnuť a dopriať kúpeľ. Už dlho si nerelaxovala, potrebuješ to.

Kozorožec

Dnes budeš vystavená tlaku okolia, preto sa poriadne vyzbroj argumentami a trpezlivosťou. Niekedy si ľudia dovolia viac, než by sa dalo čakať. Kvôli ich nepekným otázkam sa budeš cítiť zle, no len doobeda. Poobede bude všetko v poriadku, pretože pôjdeš s priateľom von.

Vodnár

V práci zažiješ hádky a stres, no doma ťa nič zlé nečaká. Porozmýšľaj, čo musíš vo svojom živote urobiť pre to, aby bol aj pracovný život bez stresu a hádok. Niečo ti chýba a práve dnes na to môžeš prísť. Dopraj si zdravé jedlo a choď spať skôr.

Ryby

Ak si myslíš, že teba nič zlé nečaká, si na omyle. Pokiaľ si vo vzťahu, už dlhšie cítiš, že sa tvoj partner pri tebe necíti dobre. Dnes sa s ním otvorene porozprávaj, pretože napätie vo vzťahu nechce mať nikto. Ak si single, tak bohužiaľ, ani dnes nestretneš nikoho zaujímavého.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy