Unsplash/Klaudia Piaskowska

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Každému sa páči niečo iné, no určite sa zhodneme na tom, že existujú určité vlastnosti, ktoré sú na mužoch najpríťažlivejšie. Aj keď to robíme možno nevedome, rady by sme mali po svojom boku muža, ktorý tieto atribúty spĺňa.

Medzi najpríťažlivejšie mužské vlastnosti môžeme zaradiť určite týchto 7 daností.

Emocionálna inteligencia

Ženy by chceli mať po svojom boku aj empatického chlapa, ktorý dokáže pochopiť ich často sa striedajúce emócie a nálady. Veľa mužom táto vlastnosť chýba, preto vznikajú medzi dvojicami nezhody a nedorozumenia.

Inteligencia

Múdry a inteligentný muž je neodolateľný. Ženy milujú, keď môžu k niekomu „vzhliadať“ a učiť sa od neho. Zároveň, ak má určité vedomosti, vďaka tomu ti môže byť jasné, že sa zaujíma o dianie okolo seba a vylihovanie na gauči nebude jeho jediný koníček.

Komunikatívnosť

Komunikácia je vo vzťahu veľmi dôležitá, takže bez úprimného rozhovoru to asi nepôjde. Muž, ktorý má chuť sa rozprávať aj o hlbokých témach a zároveň vie počúvať je už rarita.

Zmysel pre humor

Spokojné a šťastné páry sa spolu veľa a často smejú. Jeho zmysel pre humor môže byť v tomto prípade veľmi užitočný, najmä pokiaľ ste naladení na rovnakej vlne. Dokonca aj dusná atmosféra po hádke môže s dobrými vtipmi skončiť oveľa skôr.

Ambicióznosť

Chlap by mal vedieť, čo od života chce a mal by hľadať spôsoby, ako sa k svojim snom dostane. Ambicióznosť do istej miery súvisí aj s inteligenciou, pretože takýto muž sa chce stále rozvíjať a posúvať vpred. Jednoducho sa chce mať v živote lepšie.

Spontánnosť

Niekedy nie je na škodu spontánnosť. Vďaka tomu sa so svojím partnerom nebudeš nudiť, pretože vieš, že ti kedykoľvek pripraví nečakané prekvapenie alebo ťa vezme niekam na výlet. Život nie je len o tom, že všetko musí byť naplánované do bodky, ale raz za čas je dobré sa trochu odviazať a zabaviť.

Lojálnosť

Nemôžeme zabudnúť, samozrejme, ani na lojálnosť. Muž by mal byť verný len jednej žene, ku ktorej musí byť úprimný. Mal by ju rešpektovať a nemala by chýbať ani vzájomná dôvera.

Ktorá z týchto vlastností je najdôležitejšia pre teba? Je nejaká, ktorú by si na tento zoznam doplnila?

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating