Unsplash/Toa Heftiba

Muži sú lovci. Už od detstva ich učia, že majú byť oni tými, ktorí sa budú o ženu snažiť. Nemalo by to byť naopak.

Aj keď moderná doba so sebou prináša názor, že aj ženy môžu urobiť prvý krok a zbaliť muža, stále sa nájdu takí, ktorí o baby radi bojujú. A práve tieto 3 ženské znamenia sa im najrýchlejšie podvolia.

Blíženci

Pri tejto žene nikdy nevieš, čo máš čakať. Avšak, muž to vie vždy. Keď sa zamiluje, je predvídateľná a veľmi ľahko podľahne láske. Muž sa pre ňu ihneď stane všetkým, a tak ju ľahko získa. S takýmto prístupom nemá pozitívne vyhliadky na dlhodobé vzťahy, pretože po chvíli to každého chlapa omrzí.

Zostane pri nej jedine ten, ktorý sa do nej úprimne zamiluje a od prvého momentu bude vedieť, že ONA je tá, s ktorou chce stráviť zvyšok svojho života.

Panna

Táto žena je v spoločnosti mužov hanblivá. Avšak, keď sa ju nejaký chlap snaží zbaliť, podarí sa mu to celkom ľahko. Nemá príliš veľké skúsenosti s mužmi, preto sa jej páči, keď o ňu niekto atraktívny prejaví záujem. Pre neho je to jasný signál, že si buď užije alebo to bude dobrý flirt.

Žena v znamení Panny je naozaj ľahký úlovok, no keď sa takto popáli viackrát, dá si pozor na to, aby s ňou muži nemanipulovali. Cesta k jej srdcu sa tak môže postupne zatarasiť.

Ryby

Asi rozumieš, že v tejto charakteristike žena v znamení Ryby nemohla chýbať. Citlivka, ktorá sa dokáže „namotať“ na každého chlapa, ktorý jej zloží k nohám pár správnych komplimentov. Mužov to s ňou baví, no nehľadajú pri nej skutočný vzťah, skôr len zábavu.

Ona to nedokáže pochopiť, preto často končí so zlomeným srdcom. Jediné východisko je, aby nechala muža o seba poriadne bojovať. Len tak bude mať o ňu stále záujem.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Horoskopy