Pexels/Anastasia Shuraeva

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Moment, kedy máš chuť sa celá rozplynúť, nerozmýšľaš, len sa nechávaš unášať celou tou atmosférou, ktorá medzi vami vládne. Moment, kedy nech sa stane čo chce, na ničom ti nezáleží, lebo celá pozornosť patrí jemu a jeho perám. Taký bozk, vďaka ktorému sa cítiš ako vo filme. No ver, že nie pri každom to môžeš zažiť.

Totižto niektorí ľudia narodených práve v týchto znameniach, sú až tak komplikovaní, že ich nesmelosť a chýbajúca odvaha sa preukazuje aj v bozkávaní. Jednoducho, hanbia sa prejaviť a potom to tak aj dopadne.

Baran

Na jednej strane po ňom túži, na druhej ho ani veľmi nepreferuje. Tak potom, čo to vlastne chce? Jeho bozky nie sú nijako veľmi prežité, ba naopak, sú rýchle a také nemastné, neslané.

Nie je to o tom, že by nevedel, ako na to, len sa natoľko hanbí, že sa nevie uvoľniť. Avšak, ak si dokážeš muža narodeného v znamení Baran získať, že si nebude vedieť predstaviť jeho existenciu bez teba, potom len zažiješ čo je to pravý bozk.

Panna

Opatrná a často aj považovaná za chladné znamenie. Reč je o znamení Panna, ktoré si dáva ešte aj v bozkávaní pozor, lepšie povedané, je hanblivá bozkávať sa. Podobne ako Baran, najprv sa musí bezhlavo zaľúbiť, aby bozk za niečo stál.

Až po tom ukáže svoju nežnosť a čistotu. Bez toho je to ako bozkávať ľad. Vôbec ak nastaví pery. Nuž, nie je to až tak jednoduché, ako by sa mohlo zdať. Celý problém spočíva najmä v tom, že sa bojí reakcie opačnej strany.

Vodnár

Aj Vodnár sa radí medzi tých, s ktorými to s bozkávaním nie je ako vo filme. Až príliš dbá na to, aby to bolo dokonalé, lenže to je nedosiahnuteľné a preto sa vyhýba niečomu takému.

Nechce zažiť hanbu v podobe najhoršieho „bozkávača“ vôbec. Nečakaj, že by si ťa pritiahol k sebe a začal by tú celú parádu on. Keď sa k tomu už odhodlá, dokonca má tendenciu kontrolovať, či si to užívaš.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy