Instagram/parishilton

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Žeby sa konečne dočkala? Mnohých fanúšikov potešili správy o tom, že dedička hotelového impéria, Paris Hilton, sa stane konečne mamou. Ako prvý túto informáciu priniesol portál Page Six, od ktorého to neskôr prebrali aj mnohé ďalšie weby. 

Paris Hilton má už 40 rokov, takže podľa niektorých je to najvyšší čas, aby sa stala mamou. Začiatkom februára sa dokonca zasnúbila so svojím priateľom Carterom a podľa zdrojov podstúpili umelé oplodnenie. Slávnu herečku tak zaplavili stovky blahoželaní od jej fanúšikov.

Keďže Paris chce byť voči svojim sledovateľom fér, rozhodla sa nahrať podcast o tom, ako to naozaj je. Najskôr začala ďakovať za všetky gratulácie a povedala, že čaká trojičky a cení si všetky správy, ktoré jej prišli. Následne povedala, že si robí srandu, a že momentálne nie je tehotná. Ona a aj jej fanúšikovia si budú musieť ešte chvíľu počkať na túto radostnú novinku.

Vypočuj si podcast, kde zaznela reakcia Paris na jej údajné tehotenstvo

Vynárajú sa ale aj špekulácie o tom, či túto klamlivú informáciu nevypustila do sveta samotná Paris, aby si urobila promo, a aby upútala na seba pozornosť, veď ide o známu „marketing queen“. Už o pár dní (4. augusta) totiž štartuje na Netflixe jej nová kuchárska šou Cooking With Paris. Čo myslíš, ako to bolo naozaj? 

Zdroj: Page Six & This is Paris Podcast

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News