Instagram/spa_aphrodite, Instagram/banka_lasky

Romantika vo vzťahu sa nesmie podceňovať. Dvaja zamilovaní ľudia by si mali dávať pozor na to, aby ich vzťah nespadol do stereotypu. Môže to byť prostredie pre hádky a nezhody, ktoré po čase vyústia do rozchodu. Veríme, že to určite nechceš.

Práve preto by si mala cez víkend navštíviť s priateľom tieto romantické miesta. Sú ideálne na letné počasie, tak by ste ich návštevu nemali odkladať.

Spoznáte zaujímavé miesta a mestá na Slovensku, strávite spolu spoločný čas a prehĺbite medzi vami puto. Cestovať vo dvojici je to najlepšie, čo môžete pre utuženie vzťahu robiť. Nikdy neviete, čo sa vám po ceste stane – ste odkázaní len na seba, preto musíte byť zodpovední.

Romantické miesta vám umožnia prežiť krásny deň v objatí prírody a neobyčajných atrakcií. Mnoho párov „spadlo“ minulý rok do situácie, kedy prežívalo spoločný čas pasívne. Boli spolu (v dome, v byte, na záhrade), no každý robil niečo iné a nemali čas na rozprávanie sa. Nezaraď sa do tejto skupiny aj ty.

Oživ svoj vzťah s priateľom aktívnym časom a spoznávaním Slovenska.

Banka lásky (trezor lásky) v Banskej Štiavnici

Dom Maríny sa premenil na najkrajšie múzeum lásky, ktoré ponúka jedinečný trezor. V ňom si môžete s priateľom „zamknúť“ svoju lásku.

Šútovské jazero a vodopád v Šútove

Najlepšie na schladenie sa v týchto horúčavách je určite jazero. Pokiaľ však nie si s priateľom typ na kúpanie sa, môžete sa od jazera prejsť k vodopádom.

Rozprávkový les v Nezbudskej Lúčke

Ak si si teraz povedala, že to je atrakcia pre deti, vyvedieme ťa z omylu. Les ponúka nádhernú prechádzku po čarovných miestach, ktoré neuvidíš nikde inde. Taktiež ťa na konci prechádzky čakajú kolotoče, na ktoré môžeš zavolať aj svojho priateľa.

Dražovský kostolík nad mestskou časťou Nitry

Existuje romantickejšie miesto na spoločné fotenie? Nemyslíme si. Pokiaľ túžiš po dlhšom výlete, určite stav na Nitru a tento nežný kostolík.

Červený kláštor

Červený kláštor ponúka oddychovú prechádzku po dobrom nedeľnom obede. Ak hľadáš s priateľom niečo nenáročné, vaše kroky musia smerovať jedine sem.

Opálové bane v Prešove

Z týchto baní budete mať unikátny zážitok, ktorý sa už nezopakuje. Pokiaľ sa chcete v týchto letných dňoch s frajerom schladiť, toto miesto je pre vás stvorené.

Tatranská Javorina pod úpätím Belianskych Tatier

Malebné miesto, ktoré si určite zamiluješ. Či sem prídeš cez deň, alebo aj počas noci, vždy bude mať Tatranská Javorina svoje čaro.

Rajecké Teplice a wellness

Luxusné kúpanie a oddychový deň môžeš s priateľom stráviť aj v Rajeckých Tepliciach a v ich kúpeľoch. Na tomto mieste sa budete obaja cítiť ako na dovolenke.

Haličský zámok v Haliči

Pokiaľ ťa zaujíma história a rada skúmaš zámky, rozhodne stav na tento. Jeho vybavenie ťa chytí za srdce a s priateľom budete túžiť po tom, aby ste tu raz mali svadbu.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Cestovanie