instagram/dazn_es/chriseriksen8

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nie len svetom športu otriasla desivá situácia, ktorá sa odohrala predvčerom na zápase majstrovstiev Európy medzi futbalistami Dánska a Fínska v Kodani. Dánsky hráč, Christian Eriksen, skolaboval priamo na ihrisku. Keď ho záchranári oživovali, jeho žene v mysli bežali tie najhoršie scenáre. Ako by si reagoval ty v tejto situácii? 

Ako informuje portál Daily Mail, 28-ročná Sabrina Kvist Jensen si myslela, že jej partner zomrel po tom, čo nečakane odpadol priamo počas zápasu na ihrisku. Okamžite k nemu boli privolaní záchranári, ktorí ho na mieste oživovali 15 minút.

Eriksenovu partnerku, ktorá je mamou ich dvoch detí, museli utišovať Christianovi spoluhráči, keď zišla na trávnik, aby zistila, čo sa deje.

Hráči sa okolo Christiana postavili tak, aby nebolo vidieť, ako ho záchranári oživujú. Našťastie, sa im to podarilo a futbalistu, ktorý prišiel k vedomiu, okamžite previezli do nemocnice, odkiaľ prišli správy, že je stabilizovaný a v poriadku.

Pre milujúcu ženu to musel byť hrozný pohľad, navyše, k incidentu došlo neďaleko miest, kde sedia práve partnerky športovcov, čo znamená, že Sabrina dobre videla, čo sa stalo. Kapitán družstva ju s ďalším hráčom ubezpečovali, že Christian dýcha.

Christian a Sabrina majú trojročného syna a v decembri minulého roka sa im narodila aj dcérka. Spoločne žijú v Miláne, kde Christian pôsobí. Šťastná rodinka si tak po mnohých radostných udalostiach prešla hroznými chvíľami.

Zdroj: dailymail.co.uk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieŠoubiznis & Hot News