Pixabay/jonas-svidras

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nie každý túži po láskyplnom vzťahu, dotykoch a bozkoch. Existujú ľudia, ktorí skôr uprednostňujú byť samými a venovať sa viac svojim aktivitám. Pretože si žijú vlastný svet a málokoho doň pustia. Zo vzťahov majú obavy a nechcú zažívať rozchody a mať oči pre plač.

Robia si svoje, užívajú si život najlepšie, ako ide a nestarajú sa o záväzky. Milujú pocit slobody. Dalo by sa ich prirovnať k vtákom, ktoré potrebujú lietať kade tade. 

Akonáhle cítia, že ich niekto „tlačí“ do vzťahu, cítia sa nekomfortne a majú pocit, že si potrebujú dať s dotyčnou osobou pauzu. Jednoducho, potrebujú svoj priestor a čas pre seba.

Panna

Tajne sníva o láske, ale bije sa v nej aj pocit, že potrebuje byť sama. Panna je v tomto veľmi komplikovaná. Chce aj nechce, ale keď už príde do tuhého, vtedy pribrzdí a na vzťah nie je pripravená. Totižto sa bojí, že by práve vzťah mohol byť prekážkou v jej kariére, nakoľko práca je pre ňu veľmi dôležitá. V živote chce dokázať veľké veci, ale kvôli nerozhodnosti môže prísť o to najvzácnejšie – lásku.

Strelec

Keď už padne reč na ďalšie znamenie, tiež zapadá do tohto zoznamu. Je to taký osamelý vlk. Rád si žije podľa svojich pravidiel. Najviac mu prekáža, keď sa musí niekomu podriaďovať alebo prispôsobovať. Má svoje návyky a ťažko sa ich vzdáva, stráži si svoj osobný priestor. A na druhej strane, nechce niekomu spôsobovať nervy a hádky.

Kozorožec

Keď už sa rozhodne pre vzťah, aj tak potrebuje svoj priestor a venovať sa sebe. Pokiaľ to tak nemá, cíti sa vo vzťahu ako vo väzení a premýšľa, či má vôbec v niečom takom zmysel pokračovať. Každý sme nejaký a sú proste ľudia, ktorí to tak majú. To ale neznamená, že by bol Kozorožec zlý ako partner.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy