instagram/charlyjordan

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

O tom, čo je pre každého šťastie, by sme vedeli diskutovať hodiny. Každý to vníma rozdielne. Pre niekoho kráse auto, pre druhého zas rodina. No a niekoho naopak robí šťastným práca. Netvrdíme, že stopercentne ti náš článok zaručí šťastie, avšak nie je na škodu si prečítať, čo ti šepkajú hviezdy. Možno predsa len v tom nájdeš šťastie.

Baran

Vo všeobecnosti je známe, že Baran k svojmu životu potrebuje dobrodružstvo. Možno preto by sa mal zamerať na činnosti, ktoré mu ponúknu adrenalín. Pretože práve adrenalín vie Baranovi ukázať nové obzory a vedia ho aj inšpirovať.

Býk

Pre Býka je dôležitá láska. Preto by sa nemal vyhýbať medziľudským vzťahom a strániť sa im. Druhá polovička, práve tam vie nájsť svoje šťastie. Jednoducho vo vzťahu, kde môže zdieľať svoje pocity, radosti, ale aj starosti. Potrebuje osobu, s ktorou môže kráčať životom.

Blíženci

Blíženci naopak potrebujú slobodu. A to im vie vyčarovať radosť, keď sa necítia ako vo väzení. Milujú, keď môžu spoznávať svet a užívať si ho plnými dúškami. Ak chcete niekto urobiť Blíženca šťastným, nemal by sa k nemu správať, ako by bol jeho majetok a mal by mu dopriať osobný priestor.

Rak

Ako Býk, aj Rak potrebuje niekoho, kto ho bude milovať. Šťastným ho vie urobiť láska. Preto by sa nemal brániť novým známostiam. Ktovie, možno osudová láska je za rohom.

Lev

Tak o Levovi vieme všetci dobre, miluje pozornosť. A ako teda urobiť Leva šťastným? No dopriať mu pozornosť a ten pocit, že naozaj zahviezdil. Spoločnosť, partia dobrých ľudí, presne tam sa vie nájsť. Možno také herectvo.

Panna

Pri Panne je to jasné. Pocit, že sa môže o niekoho starať, aj keď je to na úkor jej samotnej, to ju vie naplniť. Samozrejme, všetko s mierou drahá Panna, ale v tomto si ty vážne skvelá. Starať sa a zaujímať sa o druhých.

Váhy

Harmónia a pokoj. Toto znamenie zverokruhu nájde šťastie práve v tomto. Minimálne hádky a konflikty. Je to tak jednoduché, čo jej vie vytvoriť úsmev na tvári a vytvoriť chuť žiť, život bez hádok.

Škorpión

Viacmenej Škorpión túži po moci, peniazoch a drahých veciach. Preto treba vyhrnúť rukávy a niečo preto urobiť. Nič nie je zadarmo a ak toto urobí toto znamenie šťastným, tak nech nečaká a o svoje šťastie zabojuje.

Strelec

Šťastie nachádza práve vo svojom osobnom rozvoji. Miluje, keď môže na sebe pracovať a zdolávať prekážky. Nebojí sa výzvy.

Kozorožec

U Kozorožca je to podobné ako u Leva. Miluje pozornosť, ale v tom zmysle slova, keď je najlepší. A potom ho ľudia za to obdivujú. No, na to je ale potrebné pracovať na sebe. Ale je taktiež dobré si uvedomiť, že dokonalosť neexistuje.

Vodnár

Umenie, jednoznačne by sa nemal skrývať pred umením. Má pre to cit. Vie sa pri tom uvoľniť a zregenerovať po náročnom dni.

Ryby

Ryby potrebujú k svojmu šťastiu niekoho, kto ich bude viesť. Niekedy sú dosť stratení životom a preto by potrebovali osobu, ktorá im ukáže nový smer. Áno, predsa len tá láska je dôležitá.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy