instagram/madamelena_

Situácia vo svete je naozaj vážna. Niektorí ľudia zvládajú lockdown veľmi ťažko, no nájdu sa aj ľudia, ktorí si takéto obmedzenia užívajú. Dnes sa dozvieš o znameniach, ktorým situácia vôbec neprekáža.

Rak

Človek v tomto znamení je veľký milovník prírody. Situácia vo svete mu nevadí, pretože aj tak nechodí na dovolenky do zahraničia. Oveľa viac si užíva, keď môže byť doma na Slovensku a spoznávať krásy tejto krajiny. Taktiež rozmýšľa optimisticky a verí, že sa všetko do konca roka zmení k lepšiemu.

Vodnár

Tento človek je veľmi tolerantný a priateľský. Momentálne obdobie znáša skvelo, pretože má veľa času na všetky povinnosti. Byť doma je pre neho vzácne, preto si to užíva. Snaží sa každý deň upratovať, chodiť von a vymýšľať nové nápady na to, ako by si zútulnil byt. Vodnár miluje rozhovory s druhými ľuďmi, pretože je tolerantný a nesúdi ich. Rád im rozpráva o tom, ako by sa mali v dnešnej dobe správať.

Kozorožec

Ak poznáš Kozorožca, určite potvrdíš, že je to osamelý typ človeka. Na druhej strane – Kozorožec je aj veľmi múdry. Snaží sa rozmýšľať pozitívne a dodržuje všetky opatrenia, ktoré vláda nariadila. Vie, že jedine zodpovednosť všetkých ľudí niečo zmení. Situácia mu vôbec neprekáža, pretože má čas ponoriť sa do seba a zamerať sa na svoje dobré a zlé stránky.

Škorpión

Napriek tomu, že je Škorpión vášnivý, lockdown mu nevadí. Uvážil, že vzrušenia mal v živote dosť. Počas tohto obdobia číta veľa kníh, zameriava sa na svoje telo a počúva inšpiratívne podcasty. Verí tomu, že situácia vo svete je len obdobie a všetko sa vráti do starých koľají.

Býk

Človek, ktorý je narodený v znamení Býka, má veľkú trpezlivosť. Je spoločenský typ, no snaží sa obmedzovať stretávanie s ľuďmi. Miluje moderné technológie, preto je rád, že môže svojich priateľov vidieť aspoň cez videohovor. Nemyslí na zlé veci, pretože chápe, že by to nič nevyriešilo.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy