instagram/tourdelust

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Kto by nemiloval čas vianočný? Nuž, čudovala by si sa, ale nájde sa veľa ľudí, ktorí Vianoce berú ako obyčajný sviatok. Pre iných je to však najkrajší čas v roku a nevedia sa ho dočkať. Vieš, ktoré znamenia zverokruhu patria k najväčším milovníkom Vianoc?

Rak

Človek narodený v tomto znamení miluje rodinnú pohodu, pokoj a lásku, takže Vianoce sú pre neho ideálnym časom roka, kedy sa cíti byť naplnený šťastím. Majú pre neho špeciálny význam a teší sa, keď sa počas nich môže stretnúť aj so starými známymi.

Vianočného ducha má hneď od prvého decembrového dňa a robí všetko pre to, aby jeho domov nasal poriadnu atmosféru. Baví ho zdobenie domu a svetielka dokáže zavesiť naozaj všade.

Lev

Dobré jedlo, výzdoba, hudba a sviatočné šaty – to je to, čoho sa Lev na sviatkoch nemôže dočkať. Zbožňuje ukazovať sa na vianočných večierkoch, nakupovať darčeky a potešiť nimi svojich blízkych. Samozrejme, neskutočne sa teší aj z darov, ktoré sám dostane.

Lev je človek srdečný a štedrý, takže sa na Vianoce extrémne teší. Vyrába kreatívne ozdoby a keďže miluje varenie, vychutnáva si aj pripravovanie všelijakých vianočných dobrôt.

Váhy

Človek narodený v znamení Váhy je symbolom pokoja, harmónie a krásy. Rovnako tak ako vianočné sviatky. Neskutočne sa teší na rodinnú atmosféru, spoločné pozeranie vianočných filmov spod deky a so sladkým koláčikom v ruke. Nič pre neho nie je dôležitejšie.

Extra si užíva balenie darčekov, ktoré chce dotiahnuť do dokonalosti. Nesmie zabudnúť ani na bozk pod imelom, keďže je to veľký romantik.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy