instagram.com/mounir

Asi každá žena robí všetko preto, aby sa mohla pýšiť svojimi vlasmi. Taktiež ani muži nezaostávajú. Tí si na nich niekedy dávajú záležať viac, ako ženy. No čo s tými, ktorí nie sú spokojní so svojím účesom? Ostrihať? Prefarbiť? Preriediť? 

Hovorí sa, že chlap je lepším kaderníkom ako žena, pretože naozaj chce to, aby zákazníčka vyzerala zvodne a odchádzala spokojná. Na druhej strane kaderník – žena len „urobí svoju prácu“. Či je to pravda alebo len teória, to je na dlhšiu úvahu.

V tomto prípade ide o šikovného libanonského kaderníka menom Mounir, ktorý už stihol otvoriť svoje salóny v Libanone, Egypte, Iraku a Qatare. Taktiež robí školenia a propaguje svoju značku po celom svete. Na instagrame len jeho samotného (@mounir) sleduje vyše 6,5 milióna ľudí. Rovnomenné kaderníctvo disponuje viacerými účtami na instagrame o ich produktoch, službách, školeniach alebo o značke Mounir v jednotlivých krajinách.

INŠPIRÁCIE PRE TEBA

Niektoré premeny sú naozaj neuveriteľné a za všetkým je veľký kus dobre odvedenej práce. No samozrejme, že nič nie je zadarmo. Nižšie si môžeš pozrieť menšiu ukážku. Možno sa aj inšpiruješ a odhodláš sa ísť ku kaderníčke (alebo kaderníkovi), o ktorom dlhší čas uvažuješ – a ak si neuvažovala, tak možno začneš. Alebo sa môžeš inšpirovať ako budúca nevesta. Ako sa vraví: „ZMENA JE ŽIVOT.“ 

Zdroj: instagram.com, mounir.com

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieBeauty