instagram/joelinaceline

Ak si už zažila rozchod, určite vieš, aké je to mať zlomené srdce. No uvedomila si si niekedy, že rozchod ťa nemusí len zlomiť? Môže ti ukázať omnoho viac.  

Samozrejme, ak si zažila rozchod po prvej láske, bola si len zlomená a cítila si sa tak, akoby si už nikdy nemala milovať. Veď si predsa verila, že s tým chlapcom zostaneš navždy.

No postupom času nám rozchody ukazujú, že sa môžeme od nich aj veľa naučiť. Každý ďalší rozchod ťa formuje. Robí z teba silnejšiu ženu, ktorou sa máš stať, aby si vedela prežiť veci, ktoré sa ti ešte len stanú. Je to ťažké si predstaviť, no keď sa v takej situácii ocitneš, určite ju pochopíš.

View this post on Instagram

𝒮𝑜𝓊𝓁𝓂𝒶𝓉𝑒🧡 __________________ 📸- @markus__kuepper 𝒲ü𝓃𝓈𝒸𝒽𝑒 𝑒𝓊𝒸𝒽 𝑒𝒾𝓃𝑒𝓃 𝓈𝒸𝒽ö𝓃𝑒𝓃 𝑒𝓇𝓈𝓉𝑒𝓃 𝒜𝒹𝓋𝑒𝓃𝓉 🕯❄️ ———————————————————————@inspo_junkie @prettylittleiiinspo @germanbloggerinspo #couplegoals#couple#couplelove#happy1stadvent#autumn#forest#americanstyle#styleinspiration#prettylittleiiinspo#blondesandcookies#autumnvibes🍁 #franziskaelea#anajohnson#germanblogger#germanbloggerinspo#dailygermanblogger#germanblogger#hellodecember#followme#denisebobe#denisebobepreset#carmushka#winteriscoming#girlssupportgirls#support#followforlike#likeforlikes#lovelifepassport . Werbung , da Markierungen

A post shared by Joelinaceline (@joelinaceline) on

Rozchod je niekedy nevyhnutný. Keď si s partnerom nerozumiete, často sa hádate a ešte sa k tomu pridá problém, ktorý neviete vyriešiť žiadnym kompromisom, je to jasné. Pri tomto prípade pochopíš, čo od života a vzťahu chceš. Čo si schopná tolerovať a čo už nie. Čo považuješ u partnera za dôležité a na čom ti záleží menej.

Každý má tieto hranice nastavené inak, preto je dobré ich poznať. Ak ich vieš, každým rozchodom sa budeš približovať k láske svojho života. Tým ťa nechcem navádzať na to, aby si sa „bezhlavo“ rozchádzala s partnermi. Chcem ti len ukázať to, že nie každý rozchod je zlý. Veľa vecí sa ukáže až po rozchode – aj skutočná povaha partnera.

Je úplne v poriadku, ak sa po rozchode necítiš zlomená, alebo sa ti dokonca uľaví (keď napríklad odídeš od toxického priateľa). Práve týmto rozchodom sa stávaš silnejšou a lepšou ženou. Zmení ťa tak veľmi, že už nikdy nebudeš rovnaká. Odvtedy sa budeš na všetko dívať inak – dospelšie, bez ružových okuliarov a bez žiadnych očakávaní.

Táto situácia ti ukáže, že nič nie je len čierne a biele. Ani láska. Prijímaj všetko s otvoreným srdcom a skús sa z každej skúsenosti niečo naučiť.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating