Free photo from Pexels

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pozri sa, čo ťa podľa predpovede čaká v najbližších dňoch od dnes, 24. februára, do nedele 1. marca 2020!

Baran

Tvojmu znameniu sa bude aj počas tohto týždňa dariť budovať si kariéru, a finančne na tom budeš tiež super. Zo strany tvojich nadriadených cítiš podporu a aj tvoji kolegovia ti budú otvorene prejavovať uznanie a obdiv. A ako čerešničku máš po boku partnera, ktorý ti cez víkend prejaví svoju lásku a veľkú náklonnosť. Čo viac si môžeš želať? Uži si svoj úspešný týždeň.

Býk

Počas tohto týždňa zistíš, že na pracovisku máš okolo seba neprajníkov, ktorí sa snažia robiť všetko, čím by ťa dokázali v očiach šéfa zhodiť. Aj napriek tomu sa ti bude dariť všetko zvládať a aj kariérne posúvať. V osobnom živote bude v priebehu týchto dní všetko v poriadku. Ak máš potrebu si pred partnerom niečo dokázať, radšej na to zabudni, zbytočne sa kvôli tomu počas víkendu pohádate.

Blíženci

V pracovnom živote bude tento týždeň úplne pokojný. Prácu zvládneš bez problémov, dokonca môžeš očakávať aj príjemné správy. Ak ešte študuješ, budú sa týkať hodnotenia, ktoré ťa poteší. Aj v súkromí ťa čakajú zaujímavé chvíle. Pôjde hlavne o intímnu oblasť. Cez víkend sa ti totiž naskytne možnosť užiť si vášnivé chvíle s pánom neznámym. Ak si však zadaná, dobre si premysli, či ti takýto úlet bude stáť za to.

Rak

V tvojom prípade v tomto týždni platí, že bez práce nie sú koláče. Všetko, do čoho sa pustíš, ti pôjde ako po masle, a prinesie očakávané výsledky. Hviezdy ti však prajú aj v oblasti lásky. Hlavne, ak si nezadaná, dostaneš koncom týždňa možnosť získať si novú lásku. Preto nezostávaj doma, ale choď medzi ľudí. Vo štvrtok alebo v piatok ti príde ponuka, ktorú by si odmietnuť nemala.

Lev

Konečne máš po dlhom čase pred sebou obdobie, v ktorom môžeš riešiť všetko, čo je pre teba dôležité. Týždeň bude úplne pokojný a preto si nájdi čas na veci, ktoré už dlhšie odkladáš. V tvojom súkromí sa nebudú diať žiadne mimoriadne udalosti, ktoré by si od teba vyžadovali pozornosť. Víkend venuj taktiež iba seba, onedlho budeš rada, že si mala na relax čas.

Panna

V tieto dni budeš v práci či škole bez nálady, navyše budeš podráždená a nervózna. Nič ťa nebude baviť, a to sa bohužiaľ negatívne prejaví nie len na tvojich výsledkoch a výkonoch, ale aj v oblasti vzťahu. Ak si mala s partnerom dlhšie krízu, zrejme ju už začiatkom týždňa začnete znova riešiť. V piatok alebo sobotu padne definitívny záver – rozchod. Ani sa nebudeš snažiť veci napraviť.

Váhy

Pre teba bude tento pracovný týždeň až priveľmi pokojný, takže je dosť možné, že sa budeš aj trocha nudiť. Na druhej strane toto pokojné obdobie môžeš využiť napríklad na čítanie kníh, ktoré už dlhšie odkladáš. Aj tvoj osobný život sa bude v tieto dni niesť v pokojnom duchu až na štvrtok, kedy je možné, že sa doma trochu „posekáte“.

Škorpión

Tento týždeň sa ti bude niesť v naozaj dobrej nálade. Žiadna nepríjemná udalosť ti ju nedokáže pokaziť. Zároveň je to ozaj dobrý základ na tvoje pracovné výsledky. V súkromí sa budeš snažiť v priebehu pondelka a utorka zabrániť nedorozumeniam, ktoré nastanú. Počas víkendu sa naopak priprav na vlnu citov a lásky, ktorá sa prejaví v rodinnom živote.

Strelec

V utorok a vo štvrtok sa radšej vyhni dôležitým rozhodnutiam, pretože nebudeš práve v nálade robiť veľké závery. V ostatných dňoch sa ti bude dariť veľmi dobre vo všetkom, do čoho sa pustíš. Tvoje súkromie bude v utorok a v stredu plné lásky. Zvyšné dni sú pohodové a kľudné. Víkend venuj prechádzke na čerstvom vzduchu, dobre ti to padne.

Kozorožec

Celý tento pracovný týždeň budeš podráždená a nič sa ti nebude dariť tak, ako by si si to predstavovala a chcela. Až v piatok sa budeš môcť ako tak realizovať, ale aj to iba pomaličky. V osobnom živote sa v priebehu týchto dní nebudú diať žiadne mimoriadne udalosti. Aj doma budeš v zlej nálade, pretože si prenášaš stresy z práce do súkromia. Uvedom si, že tak môžeš pokaziť náladu aj svojim blízkym.

Vodnár

V tvojom prípade bude v priebehu tohoto týždňa platiť heslo: „keď sa darí, tak sa darí“, a to hlavne po finančnej stránke medzi pondelkom a stredou. Ale nezačni byť namyslená, pretože by sa ti to mohlo v budúcnosti vypomstiť. Aj v oblasti citov a lásky ti hviezdy prajú. Ak si single, na víkendov párty získaš každého, na koho ukážeš prstom. Ale nezabúdaj, všetko s mierou!

Ryby

V zamestnaní si počas tohto týždňa dokážeš plniť všetky pracovné povinnosti bez problémov. Dávaj si ale pozor na zdravie – prechladnutie, aby ti to nenarušilo naplánované víkendové aktivity. V oblasti citov a lásky ti v priebehu týchto dní niečo naozaj praje. S partnerom si užiješ láskyplný čas. Ak si single, očkom po tebe hodí nová známosť.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieHoroskopy