pexels.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Obdobie sa mení a spolu s ním aj beauty trendy, ktoré prišli, ako inak, z fashion weekov. Módne móla nám ponúkli toľko možností, že každá si nájde niečo pre seba. Vyber si ten, v ktorom sa budeš cítiť najlepšie práve ty!

Na fashion weekoch sa nehľadelo len na kreácie módnych návrhárov, ale aj na make-up looky, ktoré vykúzlili a inšpirovali mladých artistov. V tomto článku sme sa zamerali najmä na vizuálnu stránku make-upu.

Hoď na seba farby

S týmto make-upom sa predstavila nielen značka Eckhaus Latta, ale aj Vivienne Westwood či Collina Strada. Tento look pripomína niečo futuristické, čo je prevažne len pre ženy, ktoré sú odvážne a neboja sa experimentovať. Tak skús niečo podobné vyčarovať aj ty a uvidíš, že zožneš úspech.

Nahý make-up

Mohli sme ich vidieť nielen na prehliadke Aigner, ale aj u Lanvin, Balmain či Celine. Tento druh vizáže nie je až tak známy na prehliadkových mólach, kde sa snažia o preexponovanosť a skutočnú drámu. Týmto make-upom zaženieš dni, v ktoré sa ti nechce maľovať alebo chceš vyzerať prirodzene. Ideálny je aj k výrazným outfitom, ktoré môžeš nechať vyniknúť.

View this post on Instagram

#AIGNER #AIGNERSS2020

A post shared by AIGNER (@aignermunich) on

Divoké linky

Predstavila sa s nimi Anna Sui, Guy Laroche a aj Natasha Zinko. Postupne však prenikajú aj k nám, divokosť tohto make-upu pozostáva najmä z farieb a tvarov linky. Neboj sa kombinovať viac farieb a vytvoriť tak make-up, ktorý bude založený primárne na nich. Výhodou je aj to, ak máš problémovú pleť môžeš jednoducho zvoliť farebné oči, čo odláka pozornosť od akné.

View this post on Instagram

Backstage beauty! 💄 | Photo:  @sonnyphotos

A post shared by Anna Sui (@annasui) on

Farebné maskary

Nemysli už len na čiernu, vyskúšaj všetky farby sveta. Presne vďaka tomu dokážeš ozvláštniť look a posunúť ho na vyššiu úroveň. Načo byť nudná, keď môžeš žiariť viac ako ostatné. Najskôr choď na to zľahka a skús napríklad hnedú, tmavomodrú a potom aj ružovú, zelenú či striebornú. Fantázií sa medze nekladú, tak poď do toho.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieBeauty