Photo by Matthew Kane on Unsplash.com

Aj napriek tomu, že sa poznáte so svojimi kamoškami pár rokov, nemusia ti hovoriť všetko. Najmä nie to, aký úprimný názor majú o tebe, pretože rovnako ako každé ženy, aj ony majú tajomstvá.

Dnes ti ale tvoje znamenie prezradí, čo si o tebe myslia, no nepovedia:

Baran

Myslia si o tebe, že si veľmi energetická osoba a nikdy sa nevzdávaš. Aj keď máš toho veľa, bojuješ stále.

Býk

Myslia si o tebe, že si tvrdohlavá a že si ty sama o sebe myslíš, že nikdy nič zlé nemôžeš urobiť. No pravda je taká, že každý sa občas mýli.

View this post on Instagram

simply the best 🖤 #bestfriends

A post shared by Eva 👸🏼 (@eva_jasmin) on

Blíženci

Myslia si o tebe, že si blázon. Tvoje šialené nápady niekedy neschvaľujú a občas sa na teba divne dívajú, no inak im to vôbec neprekáža.

Rak

Myslia si o tebe, že si veľmi citlivá. Občas majú pocit, že všetko, čo sa ťa dotkne, ťa aj rozplače. No ty vieš, že to je úplne inak.

Lev

Myslia si o tebe, že si kráľovná drámy. Všetko hneď nafúkneš a urobíš aj z maličkosti veľký problém.

Panna

Myslia si o tebe, že veľa rozmýšľaš. Niekedy si bezstarostná, no niekedy máš v hlave taký chaos, že sama nevieš, čo je správne a čo nie.

Váhy

Myslia si o tebe, že si urozprávaná. Keď sú s tebou, si jediná, čo si nezatvorí ústa ani na chvíľu a niekedy im to prekáža.

Škorpión

Myslia si o tebe, že si jedna z tých „bláznivých“ ex priateliek. Ale to len preto, pretože tvoje emócie sú veľmi veľké.

Strelec

Myslia si o tebe, že si veľká cestovateľka. Zohnať ťa niekedy na spoločný drink ich stojí veľa námahy a keď sa to podarí, tak sú na teba nahnevané, ak to zrušíš.

Kozorožec

Myslia si o tebe, že nie si až taká dobrá kuchárka, akou sa prezentuješ. Tvoje schopnosti sú skôr v tom, ako o tom dokážeš rozprávať, nie variť.

Vodnár

Myslia si o tebe, že si „izolovaná“. Nerada sa s nimi stretávaš a potom majú pocit, že pre teba nie sú dosť dobré.

Ryby

Myslia si o tebe, že si príliš starostlivá. Do všetkého sa im občas staráš a ony to vyslovene neznášajú, no pritom im chceš iba dobre.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife