instagram.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Populárne Slovenky nám pravidelne na Instagrame ukazujú nielen veľkú časť ich života, ale aj ich takmer vždy dokonalé outfity, ktorými sa nejedna žena môže inšpirovať. Pozri sa, aké trendy nás toto leto neobídu a ako vyzerajú v podaní našich známych tvárí.

Atypické okuliare

Slnečné okuliare sú must-have každého leta, no v tomto budeš vždy trendy, ak tvojmu outfitu dodá šmrnc práve nejaký netypický kúsok. Zabudni na čiernu klasiku. Veľké, malé, retro, s hrubým či tenkým rámom alebo farebné. Čím viac crazy, tým lepšie. Na čo by si však rozhodne nemala zabudnúť je UV ochrana, ktorá nesmie chýbať ani takémuto trendy kúsku. Podľa fotiek na Instagrame si naše rodáčky obľúbili teraz veľmi hrubé biele rámy rôznych tvarov.

Potlač ako umelecké dielo

Absolútnym hitom aktuálnej sezóny sú živé farby a najrôznejšie potlače. V nich vynikajú najmä tie, ktoré svojím vzorom pripomínajú hotové umelecké dielo. Kúskami s luxusne vyzerajúcou potlačou od známych návrhárov sa samozrejme inšpirovalo množstvo lacnejších značiek, kde nájdeš podobné prvky. Hitom sú aj abstraktné a farbami hýriace kúsky. Nechaj v lete vyniknúť svoje opálenie aj vďaka outfitu, v ktorom budeš neprehliadnuteľná a vždy IN.

Kimoná, kimoná, kimoná

Kúsok, ktorý je nielen funkčný, ale mimoriadne dobre vyzerá a oživí každý outfit. Farebné kimoná sa opäť držia v kategórii trend leta a to naozaj právom. Stačí jednoduchý základ v podobe bieleho trička s denimovou sukňou či šortkami a o outfit máš postarané. Najobľúbenejšie sú s kvetinovým vzorom, s ktorým budeš vyzerať trendy a počas chladnejšieho večera ťa kimono aj zahreje. Veľmi obľúbené sú aj ako štýlový zvršok na pláž k plavkám.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieSom_fashionista