unsplash.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Myslíš si o mne, že som bola na teba až veľmi krutá, vidím tú výčitku stále v tvojich očiach keď ťa náhodne stretnem v bare. No dovoľ mi prosím ťa, vysvetliť ti, čo som to spravila. Spomínam každý deň, aké to bolo pozerať sa ti do očí, aké to bolo milovať ťa. Chcela by som, aby si na to spomínal rovnako ako ja s odstupom času, no viem, že som ti ublížila. Milovala som ťa aj napriek tým nekonečným hádkam v našom vzťahu. Stále dookola sme si sľubovali, že to už bolo posledné lámanie nervov a síl, no naše egá sa vždy ozvali a hádky kto je lepší tu vždy boli. Už som nevládala, pretože som  bola zlomená, prepáč. Musela som ti povedať zbohom, musela som prejsť na druhú stranu cesty keď som videla, že kráčaš oproti mne. 

zdroj: unsplash.com

Bol vo mne chaos a bolesť z ktorej som sa v tom nekonečnom kolotoči plného výčitiek nevedela dostať. Už som to nebola ja, trápila som sa, že nie som dokonalá partnerka, už som ti nevedela veriť, pohltila ma žiarlivosť, pretože už som neverila v seba. S odstupom času chápem naše hádky. Nebyť ich, nikdy nenájdem svoje naozajstné JA.

Prešli roky a ja môžem povedať, že je zo mňa tá sebavedomá žena, ktorou som sa vždy chcela stať. Stala som sa ženou, ktorá nedáva šancu keď jej niekto podrazí kolená. Naučila som sa veriť v lepšie dni, no na lásku som nezanevrela. Moje srdce je stále horúce a pripravené. Stále som divoká, stále som tá, ktorá sa smeje aj vtedy, keď to nie je vždy vhodné. Naučila som sa milovať život. Naučila som sa milovať samú seba. Veď ako môžem byť šťastná vo vzťahu, keď nie som vyrovnaná so sebou? To všetko som sa naučila, až keď som od teba odišla. Viem, že nám to vtedy zlomilo srdcia,  no táto obeta mi priniesla niečo omnoho viac. Priniesla mi seba. Ukázala som sama sebe, že nie som taká zlá ako si mi vždy vravel, naučila som sa nežiarliť na iné ženy, našla som svoju vnútornú rovnováhu.

 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife