unsplash.com

Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Je tu toho naozaj toľko veľa čo by som ti za tie roky chcela povedať. Prinútila si ma zaľúbiť sa do ľudí, keď som s nimi chcela byť, ale ty si mi to nedovolila.

Donútila si ma, aby som po ich prítomnosti túžila tak veľmi, ako to dokáže spôsobiť len láska.

Roky spoločného žitia si zmenila len na krátke úryvky telefonátov s témou „Ahoj, ako sa máš, ja dobre. Prepáč musím pracovať, neskôr sa ti ozvem.“

Prinútila si ma plakať, kričať a zo zúfalstva hádzať veci cez celú miestnosť, pretože som bola tak frustrovaná z toho, že nemôžem mať jedinú osobu, ktorú som chcela v náručí.
Kvôli tebe som strávila celé dni, mesiace a roky v odpočítavaní, že ostáva už len pár hodín do toho, kedy sa stretnem s ním a potom znovu na dlhých pár mesiacov budeme od seba.

pexels.com

Prinútila si ma k tomu, aby som takmer stratila zdravý rozum, no naučila si ma jednú úžasnú vec.

Veriť láske.

Prinútila si ma veriť v to, že bez ohľadu na to, kto čo povie, láska je vždy silnejšia, ak sa dvaja naozaj milujú, žiadna vzdialenosť ich nedonúti, aby boli jeden bez druhého. Práve naopak, milovali sme sa ešte viac.

pexels.com

 Ten úžasný výbuch šťastia, ktorý cítiš po stretnutí sa s človekom, ktorého miluješ po dlhej dobe, mi dodáva silu, že táto láska sa nikdy neskončí. Ty si teda to, čo láska v podstate potrebuje v malých dávkach. Ty si to, čo robí lásku úplnou. Spravila si zo mňa silnejšieho človeka, pretože teraz keď viem, že keď som ťa prekonala, už nič iné na svete pre mňa nebude ťažšie.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieDating