thoughtcatalog.com

Kam by som šla bez Teba, drahý?

Kým by som bola?

Celý ten čas tu pri mne stojíš a nezáleží, či sa dívaš potichu z diaľky a dávaš pozor, či som v poriadku, alebo ma držíš za ruku a uisťuješ ma každým bozkom, že šťastie je vlastne pokoj na duši.

freepik.com

Niekedy nerozumiem Tvojmu konaniu, no časom chápem viac. Spoznávam vďaka tomu viac aj samú seba a viem, že ťa nemôžem opustiť. Už len myšlienka bolí…preto lebo..
… sa zľaknem, keď  sa vzdiališ a dávaš nám priestor, lebo ma tento svet samotnú naozaj desí.

Preplietli sa nám túžby a sny a preto to nedokážem. Nemôžem Ťa sklamať, nedokážem opustiť…môžem sa vzdialiť a dať Ti priestor, čas, lebo viem, že to potrebuješ…a prepáč ak to sem –  tam nevidím alebo nechápem, pretože sebecký hľadím len na svoje potreby.

Stále čisto túžiť po spoločnosti Tvojej osobnosti, opäť cítiť a úprimne sa tešiť, keď sa stretneme.

Ako by som mohla opustiť Teba? Kam by sme šli?

http://thoughtcatalog.com/

Prajem si zažiť všetko, čo sme si vysnívali a splniť každý sľub, ktorý som Ti dala.

Nechcem byť ako všetci ostatní v Tvojom živote, ktorí ťa opustili a nechcem to vzdať – ja nie som z tých. Myslím tak, pretože mi niečo silno v mojom vnútri vraví, že je to súlad a láska… a možno nelahodí očiam a možno je pre niekoho nepochopiteľná …ale je to naše!

A tak tak čert ich vezmi aj s pochybnosťami a hlúpymi rečami, ktoré má niekedy zneistia! Už im nikdy neuverím. Lebo oni s nami neboli, oni to nevideli, oni to nezažili. Oni nás nikdy necítili a možno by chceli…
Možno by chceli, aby ich niekto tak bezhranične miloval ako ja Teba, aby na nich niekto tiež tak čakal a snažil sa ich chápať, a aby im niekto len svojou existenciou dával zmysel…
Budem tu! Spoľahni sa!

A vieš čo? Teším sa a ľúbim Ťa.

Do skorého videnia Krásny…

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Dating