Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Konečne pohoda, pláž, slnko a drinky. Zbaliť sa na vytúženú dovolenku je pre nás, ženy, tak trochu oriešok. Niekedy preto, že nám nejaká podstatná maličkosť chýba, inokedy preto, že tých podstatných maličkostí máme neuveriteľné množstvo a veľkosť cestovného kufra sa ukazuje ako nedostatočná. Ale aké sú tie top veci, ktoré si zbaliť musíš a ich prítomnosť jednoznačne oceníš pri vylihovaní na rajskej pláži? Prinášame ti rebríček 5 produktov, ktoré ti budú robiť spoločnosť. A nebude to ani veľa stáť, všetko sme našli pod 10 eur.

1. Slnečné okuliare

Must have číslo jeden. Ochránia tvoje oči, vďaka nim môžeš pozorovať každého fešáka, sú štýlové a na každej selfie budeš aj bez dokonalých liniek a špirály vyzerať skvelo. Instagram ti padne k nohám. Čo tak tieto?

2. S knihou v ruke

Slnenie na pláži – ako stopercentný liek na zabudnutie na realitu. A k tomu ti dopomôže práve kniha so zaujímavým obsahom, do ktorého sa určite ponoríš. (Pretože ponárať sa nemusíš iba vo vode.) Náš tip je “Mŕtve dievča neklame” – možno si počula o trochu kontroverznom seriáli “13 reasons why”, ktorý je natočený práve podľa tejto knižnej predlohy. Ide o príbeh tínedžerky, ktorej sa veci a život vymkli spod kontroly. Odhaľ jej dušu, tajomstvá a nesplnené sny – trochu melanchólie k slnečnému počasiu.

amazon.com

3. Nivea – hydratačný sprej na opaľovanie

Tvoja ochrana pred slnkom a hydratácia pokožky v jednom. Aby opaľovanie bolo zdravé. To sa jednoznačne zíde. Kočky z ďalšieho videa od Nivea ti to potvrdia. Ak chceš vidieť ich novú časť z dovolenkového príbehu a zároveň súťažiť o letenky na trip v Európe, nakukni SEM.

4. Externá nabíjačka

Buďme k sebe úprimné – asi žiadna z nás nevydrží bez digitálneho sveta celý deň na pláži. A aby sa náhodou nestalo, že sa ti smartfón vybije práve v tom najnevhodnejšom momente – zachytávanie dokonalého záberu – externá nabíjačka bude tvoja záchrana.

powerbanky.heureka.sk

5. Letné šortky

Posledným overeným tipom sú obyčajné, tenké letné voľné a hlavne pohodlné šortky so, samozrejme, cool patternom. Keď sa budeš premiestňovať do najbližšej reštiky/baru so spáleným zadkom, tak ich určite oceníš! Tá ananásová potlač je iba bonus naviac…

sk.tezenis.com

Článok vznikol v spolupráci s Nivea

 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórieLife