Love Island 4 finále

Iba pred pár hodinami sme sa dozvedeli mená finalistov šou Love Island Česko & Slovensko 4. Ako sa však vyjadrili fanúšikovia v komentároch na Instagrame, nie sú s nimi spokojní. Čo a kto im prekáža tentokrát?

Obľúbená zoznamovacia relácia si už od septembra prechádza poriadnou kritikou. Od začiatku vysielania fanúšikom prekáža jedna osoba. Je ňou influencerka Dominique Alagia. Ľudia si myslia, že ju produkcia tlačí do popredia a ukazuje ju najčastejšie. Olej do ohňa teraz priliala aj jej kauza s Dušanom, ktorý kvôli nej vypadol a ona ho potom vymenila za Dana. Kamery ich dokonca zachytili v intímnej chvíli.

Čo divákom prekáža na finalistoch šou Love Island 4?

Ani sme sa nenazdali a stojíme pred bránami finále. Ako prví do TOP trojky postúpili Domi a Dano. Nasledovali ich Trabo s Kristi a záverečný rozstrel bol medzi Yeni s Pájom a Tadeášom s Viky. Poslední spomenutí napokon išli domov. Čo teda fanúšikom vadí a koho chceli vidieť vo finále? Vyzerá to tak, že na influencerku stále majú ťažké srdce a nevedia pochopiť, ako sa dostala do záverečnej časti súťaže.

„Nechápem, prečo je v TOP 3 Domi a Dano,“ píše jeden z fanúšikov v komentári na Instagrame. „Protekčnú Alagiu tam treba udržať až do konca, aj keby mala byť v páre s kaktusom,“ uvádza ďalší. „Ja som tam chcela Viky a Tadeáša,“ napísala fanúšička.

„V produkcii sú tento rok fakt hlavičky. ,Influencerka‘ vo finále Love Islandu aj napriek dvom varovaniam. Ako to asi dopadne, keď jej tam followeri pošlú hlasy?“ podotkla ďalšia. „Viky a Tade NECHÁPEM PREČO, veď oveľa viac si zaslúžili to finále ako Domi a Dano!“ uviedla ešte jedna.

„Kúpili sme si finále, Dominique, či ako?“ pýta sa diváčka. „Dúfam, že to nevyhrá Alagia,“ píše ďalšia. „S tou Domi je to úlet. Vôbec tam nemá čo robiť. Je to dosť nefér s jej fanúšikovskou základňou,“ myslí si ešte jedna.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

„To kto hlasoval za Dominu a Dana? Nestačilo vám, čo ona urobila a Dano, ako ju manipuloval od začiatku, a ako sa správal k ženám?“ podotkla fanúšička. „Nechápem, prečo v TOP 3 je Dano a Domi, keď spolu nechodia ani týždeň,“ dodala ďalšia.

Love Island

Zdroj: Instagram/loveislandcs

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News