Veronika Biasiol
Instagram/veronicabiasiol/biiiem

Barbora Mlejnková sa už z rozchodu s influencerkou menom Veronica Biasiol zrejme spamätala. Ako informuje portál Super.cz, známa pokrová hráčka potvrdila, že má nový vzťah. Odpustila už svojej expartnerke všetky rany, ktoré jej spôsobila počas ich vzťahu?

Od chvíle, keď sa Veronica Biasiol a Barbora Mlejnková rozišli, ubehlo už takmer pol roka. Influencerka dokonca nedávno mala priznať, že sa dala dokopy práve s barberkou menom Alice, s ktorou svoju vtedajšiu priateľku mala podvádzať.

Po čase si dievčatá znovu k sebe našli cestu. Ani na druhý pokus im to však nevyšlo a napokon išli každá svojou cestou. Zatiaľ čo Biasol mala skočiť do náruče bývalej milenky, ani Barbora zrejme nezostala sama.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Alice Kolarčíková (@ak_205_)

Veronica Biasiol je už pre ňu minulosťou

Mlejnková sa nedávno objavila na večierku, kde jej spomínaný portál položil otázku, ako prežila leto a či zažila nejaký letný románik. Jej úprimná odpoveď ťa možno prekvapí.

„Ja dúfam, že nejaká láska stále prebieha, že to nebude len románik. Je to v procese, tajnom procese,“ priznala. „Nechcem na seba strhávať príliš veľa pozornosti,“ vysvetlila. Prezradila však aspoň to, že nový vzťah trvá už tri mesiace.

Barbora sa vyjadrila aj k bývalému vzťahu s Veronicou. Momentálne už nie sú v žiadnom kontakte a po rozchode neudržiavajú ani spoločnú starostlivosť o svojich psíkov, čo istý čas praktizovali.

Modelka momentálne súťaží v medzinárodnej súťaži krásy, nakoľko sa tento rok stala MISS GRAND CZECH 24. Aj vďaka tomu cestuje po svete a nedávno odletela na finále do Myanmaru.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený VERONICA BIASIOL (@veronicabiasiol)

Tak čo myslíš, kto Báre po rozchode ukradol srdce?

Zdroj: Super.cz

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News