Love Island

Do chodu reality šou Love Island opäť zakročili diváci a ako informuje web markiza.sk, jeden pár musel Kanárske ostrovy opustiť pred bránami finále. Okrem toho vilu lásky navštívili aj rodičia srdiečok. Prebehli emotívne stretnutia, no niektorí si nekládli servítku pred ústa. Ako si môžeš pozrieť na Instagrame, najdrsnejšie zareagovala mama mladej influencerky Dominique. Toto Dano zrejme nečakal.

V súťaži o poriadny balík peňazí ďalej nepokračujú Terez a Tomaš. Rozhodli o tom diváci, ktorí mali možnosť hlasovať. Brunetka posledné týždne dostávala plno negatívnych ohlasov, podľa ktorých ju mali viacerí v zuboch.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Pred kamerami nemala pôsobiť prirodzene a láska, o ktorej tak často rozprávala, mala byť skôr „divadielko“. To, či sú city medzi touto dvojicou úprimné, sa môže prejaviť už iba v reálnom živote. „Aspoň si Terezka môže umyť vlasy a Tomino sa konečne vyspinká,“ reagujú ľudia v komentároch. „Lietadlo pocíti ich veľkú lásku,“ vtipkujú.

Okrem toho sa však posledné dni udiali aj iné významné zmeny. Srdiečka si skúsili byť na 24 hodín rodičmi, kedy sa starali o falošné bábätká. Tie však simulovali realitu, pretože často plakali. Účastníci šou Love Island boli po tejto skúsenosti dosť vyčerpaní. To však ešte nevedeli, čo ďalšie ich čaká

Nečakaný príchod rodičov na Love Island

Na Kanárske ostrovy dorazili tie najbližšie osoby našich srdiečok. Boli to rodinní príslušníci, buď samotní rodičia alebo súrodenci. Za influencerkou Dominique Alagiou prišli mama a otec.

Brunetka sa nikdy netajila tým, že spolu majú veľmi blízky vzťah a na ich podpore jej záleží. To však možno nečakala, čo jej povedia. Respektíve, skôr jej aktuálnemu partnerovi Danovi, ktorého pred pár týždňami vymenila za Dušana.

„A ešte mi povedz Dano, keď sa ti na Dominique nebude niečo páčiť, ako jej to podáš?“ spýtala sa jej mamina. „Porovnávam to s tým, ako tu boli tie záležitosti, že Dano sa pekne nespráva k ženám,“ ozrejmila.

Dano zaujal obranu. „Nie je to niečo, čo by som robil cielene, ale s tými dievčatami, s ktorými som bol, tak som sa možno ja necítil nejak komfortne a nebral som ich ako niekoho, s kým chcem niečo budovať, tak možno preto som reagoval na tie situácie, ako som reagoval. Určite k Domči sa snažím správať najlepšie, ako viem,“ priznal fešák, ktorý je zároveň expartner víťazky prvej série, Laury.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

„Takže Dano, keď sa necítiš, tak sa k dievčaťu môžeš správať ako idiot?“ doberajú si ho diváci v komentároch. „Pekne mu to natrela,“ povzbudzujú mamu Alagie.

Love Island

Zdroj: markiza.sk, Instagram/loveislandcs

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News