Farma 16

Lenka a Matúš pokrstili ďalšie miesto v šou Farma, kde si to spolu užili. Ako však v ukážke na markiza.sk uvádza Stanka, niečoho sa obáva. Blízko k sebe stále majú aj Klára s Hruškom, čo podotkol Michal Totka s jeho hosťom v relácii Farma X-tra, ktorá je dostupná na spomínanom webe. Vo videu zverejnenom na markiza.sk sme sa však mohli dozvedieť šokujúcu vec o ich vzťahu. No to nie je všetko.

V šou Farma 16 to iskrí jedna radosť. Toľko lásky ešte nikdy na statku azda ani nebolo. Najprv sa vo veľkom riešil milostný trojuholník medzi Lenkou, Klárou a Matúšom. Ten sa napokon skončil a bodku za románikom tanečnice s bývalým hokejistom dala hádka pred duelom.

Doma vraj niekoho má

Čosi viac začína vznikať medzi Hruškom a Klárou. Podnikateľ si však dáva pozor, pretože sa bojí, že by ho mama vyhodila z domu, keby medzi ním a tanečnicou došlo k intímnostiam. Ako ale teraz podotkol Michal Totka s jeho hosťom v relácii Farma X-tra, ďaleko od toho nie sú. Sympatický farmár totiž svoju kolegyňu masíroval na verande Kúrie.

Potom sa spolu vybrali na už ich tradičné miesto – do duelantskej chatky, kde sa smiali, rozprávali a túlili sa k sebe. „Veľakrát si poviem, že Bože, dospej, ty si jak dieťa. Ale naozaj, to je práve to, čo on vo mne vzbudzuje. Vždy som bola strašne taká, že vážna, monotónna … Ale on je ten človek, ktorý vo mne vzbudzuje tú pravú Kláru, ktorú mám rada,“ povedala Klára v spovednici.

„Sranda, by som nepovedala, že … Keď som sem došla a keď sme sa takto bavili aj všetko, že … “ povedala Hruškovi. Obaja sa zasmiali a on súhlasil. „Ani ja,“ povedal. „Normálne, je mi fajn,“ uviedla tanečnica, ležiac na kolenách podnikateľa. „Aj mne,“ priznal aj on. „Vo mne sa bijú asi dvaja … Anjel a démon. Na jednej strane som taký celkom, že viem byť aj citlivý a takýto osobnejší. Ale na druhej strane je tam ten, čo dáva pozor a v hlave mi len tak blikne, že či mi to stojí za to,“ opísal v spovednici.

„Musím byť opatrná, pretože on tuším spomínal, že vonku je niekto, s kým … Že mu zmotala nejaká slečna vonku hlavu. Takže sem prišiel ako keby s tým, ale uvidí,“ prekvapila svojimi slovami Klára. „Sa mi páči, že keď spolu trávime čas, nie je to o tom, že by sme tu šli stvárať nejaké nechutnosti,“ povedala ešte Hruškovi, ktorý so smiechom priznal, že nemôže.

Musel sa vyventilovať

Problémy v raji majú aj Veronika s Adamom. Hoci netvoria pár a ani sa na statku veľmi nezbližovali, farmár priznal, že sa mu páči. Ona s ním ale v posledných odvysielaných častiach mala debatu o tom, že za pomyslenú hranicu priateľstva nezájde. Nič viac k nemu necíti a ani to nemá v pláne.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

On ale evidentne stále dúfa a keď tento rozhovor ukončili, Adam sa musel vyventilovať. „To vieš, že filantrop, keď si ho poslala do péčka, hádzal sekery?“ povedala Lenka. „Chcel sa ukľudniť,“ doplnila ju Stanka. „Vážne?“ spýtala sa prekvapená Veronika.

Lenka a Matúš pokrstili ďalšie miesto v šou Farma

Ak pravidelne sleduješ dianie na statku, iste vieš, že aktuálne je farmárkou týždňa Lenka. Tá si, samozrejme, do farmárskeho domčeka „nasťahovala“ aj Matúša, ktorý tam s ňou teraz spáva. No a jasné, že už stihli „pokrstiť“ aj toto miesto. Užili si to spolu rovno v posteli. Alica dokonca tvrdí, že počas prvej noci dva alebo až trikrát.

„Sú fakt zlatí spolu. Stále sa tam mojkajú a cuckajú. Teraz budú mať domček len pre seba. Nech si užijú súkromie a nech aspoň tam tie múry zostanú stáť, lebo trošku sa obávam o tú chatku,“ podotkla Stanka s úsmevom. Ona sa na druhej strane už očividne s Petrom nezbližuje. Čo myslíš, ako to medzi nimi skončí?

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News