Stanka Lučková
Instagram/stanislavaluckova/dusan_kajaba

Stanka Lučková sa do centra pozornosti dostala najmä vďaka reality šou Ruža pre nevestu, kde ukradla srdce televízneho fešáka Radka. Mimo kamier im to síce nevyšlo, no krásku si obľúbili fanúšikovia po celom Slovensku.

Keďže je opäť slobodná, niektorí by po jej boku chceli vidieť ďalšieho atraktívneho muža. Je ním Dušan z Love Islandu, s ktorým sa nedávno stretla na verejnosti. Ako to teda medzi nimi v skutočnosti je, Stanka opísala exkluzívne pre Odzadu.sk.

Krásna Košičanka pár mesiacov tvorila pár s politikom Gyimesim, no ako nám povedala koncom septembra, ich cesty sa rozišli. Lučková nechcela zachádzať do detailov, pretože si váži svoje súkromie.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa STANISLAVA LUČKOVA 🌹 (@stanislavaluckova)

Momentálne sa venuje najmä svojmu duševnému rastu a cudzia jej nie je ani zábava. Vďaka tomu, čo sme mohli vidieť na televíznych obrazovkách, vieme, že kráska má zmysel pre humor a dokáže si zo seba vystreliť.

Nedávno sme ju stretli aj na našej párty StartitUp Afterworks, kde sa zabávala po boku Dušana Kajabu z Love Islandu. Ten ešte donedávna tvoril pár s Dominique Alagiou, no práve kvôli jej rozhodnutiu musel z Kanárskych ostrovov odísť.

Stanka Lučková a Dušan majú spoločnú minulosť

Keď na svetlo verejnosti unikli zábery, ako si bývalí účastníci populárnych televíznych projektov spoločne užívajú čas na našej párty, internet obleteli špekulácie, že by spolu mali niečo mať.

Vraj mali z akcie aj ruka v ruke spolu odísť. Aká je však skutočne pravda? „S Dušanom sa poznám už niekoľko rokov a nikdy sme neprekročili kamarátsku úroveň. Vieme sa spolu zabaviť, a tak to bolo aj na spomínanej párty. Odchádzali sme z párty v rovnakom čase, to však nič neznamená, pretože sme sa po odchode rozlúčili a každý si išiel svojou cestou,“ ozrejmila nám Stanka.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa ODZADU SK (@odzadu.sk)

„Je pre mňa úsmevné, ako rýchlo začali vznikať rôzne špekulácie. Prišlo mi veľmi veľa súkromných správ, aby sme sa dali dokopy, čo bolo pre mňa milé,“ dodala. „Ja som však zatiaľ veľmi spokojná s tým, čo je, a s Duškom sme v kamarátskom kontakte,“ uviedla na pravú mieru.

Zdroj: Stanka Lučková exkluzívne pre Odzadu.sl

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News