Liam Payne
Instagram/dbeatmx/purebreak

Neuveríš, čo spevák Liam Payne z kapely One Direction mal stvárať krátko pred smrťou. Svedkyňa menom Rebecca to opísala pre portál Daily Mail. Jej slová ťa možno zarazia. 

Zajtra uplynie týždeň, odkedy smútime za talentovaným spevákom a lámačom ženských sŕdc. Minulý štvrtok zomrel po páde z balkóna. O pár hodín neskôr obhliadajúci lekár potvrdil, že príčinou smrti bola najmä fraktúra lebky následkom pádu a ďalšie extrémne zranenia nezlučiteľné so životom.

Odvtedy sa teda špekuluje o tom, čo smrť iba 31-ročného Brita zapríčinilo. Pred pár dňami sa však na verejnosť dostali zarážajúce slová svedkyne.

Vypovedalo viacero ľudí

Krátko potom, čo spevák spadol z balkóna, unikol záznam hovoru z tiesňovej linky 911, na ktorú volal manažér hotela v Buenos Aires. Obával sa, že jeden z hostí je v ohrození života. Rozbíjal veci vo svojej izbe a mal byť pod vplyvom omamných látok. To sa aj potvrdilo po prvých toxikologických textoch. V tele mu našli kokteil rôznych d*og.

Ešte predtým sa však správal naozaj zvláštne. Na rekonštrukcii udalostí, ktoré predchádzali tragédii, spolupracujú vyšetrovatelia s prokuratúrou. Ako píše Daily Mail, na mestskej polícii vypovedali dve ženy, traja zamestnanci hotela a Liamov manažér.

Neuveríš, čo Liam Payne stváral tesne pred smrťou

Jeden z hostí povedal, že videl, ako sa hádal s nejakou ženou, ktorá riešila ubytovanie pre priateľa v izbe, z ktorej spevák odmietal odísť, hoci mu skončila rezervácia. „Dám ti 20-tisíc dolárov len preto, že môžem. Mám 55 miliónov dolárov a rád pomáham ľuďom!“ presviedčal ju.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Liam Payne (@liampayne)

Liam sa potom mal vybrať k výťahu, pričom bolo zjavné, ako chce, aby ho niekto spoznal. „Bolo na ňom niečo zúfalé. Bola som so svojimi priateľmi a vedeli sme, kto to je, ale nikoho z nás to netrápilo,“ povedala svedkyňa Rebecca. „Keď prišiel výťah, zrazu nám bez akéhokoľvek vyzvania povedal: Áno, som Liam!“ pokračovala vo svojej výpovedi.

Čo ešte Liam Payne stváral a ako došlo k tragédii?

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News