Liam Payne
Instagram/grlwluv_7/liampaynehq

Už ubehlo niekoľko dní, odkedy náš svet opustil talentovaný spevák a lámač ženských sŕdc Liam Payne z kapely One Direction. Ako uvádza zahraničný portál ABC News, odborníci v Argentíne už za sebou majú čiastočnú pitvu. Neuveríš, čo odhalila. 

17. októbra sme sa zobudili do mimoriadne tragického rána. Dozvedeli sme sa, že iba 31-ročný spevák Liam Payne zomrel po páde z balkóna hotelovej izby. Smútia za ním členovia kapely One Direction, fanúšikovia, ale najmä rodina a priateľka. Pohľad na jeho užialeného otca, ktorý sa rozhodol prísť na miesto, kde sa to stalo, láme srdce.

Tesne po Liamovej smrti obhliadajúci lekár vyhlásil, že príčinou usmrtenia bola fraktúra lebky a iné extrémne zranenia nezlučiteľné so životom, následkom pádu. V súčasnosti však prebieha pitva a už dokonca sú k dispozícii aj prvé výsledky. Čo odhalili?

Skočil napokon Liam Payne z balkóna sám?

Krátko pred spevákovou smrťou manažér hotela v Argentíne, kde bol Liam Payne ubytovaný, volal na tiesňovú linku. Uniknutá nahrávka hovoru zachytáva posledné minúty pred smrťou fešného Brita. Rozbíjal veci v izbe a mal byť pod vplyvom alkoholu alebo omamných látok. To sa potvrdilo po obhliadke priestorov, ale aj teraz, po čiastočnej pitve.

Ako píše ABC News, výsledky toxikologických testov odhalili, že spevák mal v tele viacero omamných látok, medzi ktoré patril takzvaný „ružový k*kaín“. Ide o rekreačnú d*ogu, ktorá je zvyčajne zmesou niekoľkých d*og, vrátane metamfetamínu, ketamínu, MDMA, ako aj k*kaín, benzodiazepín, c*ack a ďalšie. V jeho hotelovej izbe sa podľa zdrojov našla aj improvizovaná hliníková fajka na požitie omamných látok.

Zasvätenci pre spomínaný portál ďalej uviedli, že Paynovo telo zostane v Argentíne, kým sa pitva neskončí.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Liam Payne (@liampayne)

Okrem prípadnej samovraždy v hre naďalej zostáva aj to, že Liam z balkóna na treťom poschodí spadol nešťastnou náhodou. Ako sa totiž zistilo, sklenené zábrany nie sú až také vysoké, zatiaľ čo spevák meral 178 centimetrov. Ľahko teda cez ne mohol prepadnúť.

Zdroj: ABC News

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News