Separ
Instagram/teri.pallova/separ__dms/cynthia_tothova

Separ po rozvode so speváčkou Tinou, ktorá je aj matkou ich spoločnej dcéry, začal byť pre fanúšikov zaujímavý aj pre jeho vzťahy. Ako prvá veľkej kritike na Instagrame čelila jeho expriateľka Cynthia Tóthová, ktorú si neskôr mnohí obľúbili. Po rozchode sa však scenár zopakoval a tŕňom v oku sa stala Teri Pallová, ktorá sa s raperom stretáva posledných pár týždňov. Čo všetko spája tieto dve ženy v umelcovom živote?

Separ a Tina tvorili jeden z najstabilnejších párov slovenskej hudobnej scény. Spoločne majú dcéru Aničku a ich manželstvo dlhodobo pôsobilo stabilne. Napriek tomu v roku 2020 prišiel rozchod, ktorý šokoval mnohých fanúšikov.

Raper sa krátko potom dal dokopy s influencerkou Cynthiou Tóthovou. Ich románik vyvolával množstvo klebiet, najmä keď spolu odleteli na Zanzibar. Mladá tanečnica bola často obviňovaná, že hudobníkovu slávu zneužíva pre svoj vlastný prospech.

„Pod predošlým postom som si našla celkom veľké množstvo, pre mňa nepochopiteľne hnusných komentárov, tak by som sa k tomu rada vyjadrila aj ja … ÁNO, bola som pozvaná na Zanzibar, na nič sa nehrám a už dupľom sa netvárim, že som sama na nejakej vedľajšej izbe, či čo za nezmysly ste si podaktorí povymýšľali. Chcel ísť na Zanzibar a nechcel ísť sám, tak zavolal mňa. Prečo sa musia niektorí ľudia, a dokonca aj médiá vŕtať v tom, kto má s kým aký vzťah a čo robia? Nie je to každého súkromná vec?“ napísala vtedy kráska.

Separ to mal s Teri podobné

Dvojica spolu randila až do roku 2024. V lete influencerka na svojom Instagrame oznámila rozchod. Prešlo pár dní a začalo sa hovoriť, že Separ by už mal mať iné dievča.

Aj keď to v začiatkoch popieral, neskôr sa potvrdilo, že mu je Teri Pallová skutočne blízka. Ich románik však začal podobne ako ten predchádzajúci – okamžitou lavínou kritiky.

Olej do ohňa pridala aj samotná Cynthia, ktorá vo viacerých podcastoch označovala isté dievča za „hada“. Mnohí si to vysvetlili tak, že tým poukazuje práve na TikTokerku, ktorá s jej expriateľom trávi čoraz viac času.

Aj preto si Pallová posledný mesiac pod fotkami na Instagrame nachádzala stovky negatívnych komentárov. So Cynthiou si dokonca vymenili pár verejných odkazov, v ktorých Teri vysvetlila, že so Separom si začala až po rozchode. Zároveň skritizovala jeho ex za to, že sa ho pokúšala volať k sebe domov, aj keď je už zadaný.

Napriek tlaku a verejným špekuláciám si pár užíva spoločné chvíle a podľa toho, čo obaja zdieľajú, sa ich vzťah prehlbuje.

Obe tieto ženy, ktoré zohrali alebo stále zohrávajú dôležitú úlohu v Separovom živote, spája to, že v začiatkoch po jeho boku čelili kritike. Raper si však udržuje osobný život relatívne súkromný a zbytočne sa nevyjadruje sa k veciam, ktoré považuje za osobné.

Zdroj: Instagram/cynthia_tothova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News