Love Island

Love Island pomaly ale isto mieri do finále. Vzťahy niektorých párov sú neustále ako na kolotoči, iní zas pôsobia, akoby ich nič netrápilo. Medzi tie turbulentnejšie dvojice patria Domi a Dano, ktorí si k sebe našli cestu až po mnohých sklamaniach. Ich puto je čoraz silnejšie, a aj keď influencerka tvrdila, že sa fyzicky zbližovať pred kamerami určite nebude, na TikToku koluje video, ktoré naznačuje niečo iné.

Kráska s exotickými koreňmi a športovec sa spárovali až potom, čo si každý z nich prešiel viacerými vzťahmi. Dano mal na Dominique zálusk takmer od začiatku, no kráska tvorila silný pár s dnes už vylúčeným Dušanom.

Ich vzťah však nezvládol veľkú skúšku s podobe Casa Amor. Brunetka sa odtiaľ vrátila s iným mužom a vyšportovaný fešák tak musel ostrov lásky opustiť.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Keď sa spamätala z tejto citovo vypätej situácie, začala prejavovať čoraz silnejšie sympatie práve k Danovi. Ten jej to opätoval. Dovtedy všetky dievčatá, s ktorými bol v páre, väčšinou odmietal alebo dokázal slovne zraniť.

Love Island je plný pokušenia

Iný rozmer to nabralo až keď sa spojil s Alagiou. Podľa posledných informácií už dokonca premýšľajú o Hideaway – mieste, kde si páry môžu užiť súkromie mimo zvedavých očí kamier.

Toho sa však ešte nedočkali, a tak je možné, že si súkromné chvíle chceli užiť počas noci pod perinou. Zrejme si mysleli, že ich nikto nevidí a nepočuje, no kamery na vile lásky fungujú 24 hodín vkuse.

„Chceš, aby som ťa držala za tvoje p*ro? Chceš ma držať za p*ču?“ zaznelo na spomínanom videu z úst devätnásťročnej krásky. „Ty s*xistická Dominique,“ odkázal jej vo video mužský hlas. Pravdepodobne išlo o jedno zo srdiečok, ktoré počulo, čo si medzi sebou hovoria.

@userterez4 To co se tam děje v noci? Co by chtěla držet??!! #loveisland #li #fy #fyp #zapinamypasy #domi ♬ původní zvuk – Terez444

V šou Love Island by to však nebolo prvýkrát, kedy si súťažiaci užívali takéto zbližovanie v rovnakom čase na rovnakom mieste. Ako povedal bývalý účastník David Vitásek, v ich sérii to robili všetci naraz.

Zdroj: TikTok/userterez4

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News