Farma

V reality šou Farma to opäť začína iskriť! Tentoraz však nie kvôli Matúšovi a Lenke, ktorí si medzi sebou budujú hlbšie puto. Ako informuje web markiza.sk, čoraz silnejšie vzájomné sympatie k sebe začínajú prechovávať aj Klára a Hruška. No má to jeden háčik.

Tanečnica a futbalista sú si sympatickí už dlhší čas, pričom si sľúbili vzájomnú podporu a ochranu. Na znak dohody si dokonca uzatvorili „pakt“ cez malíčky, no teraz ich vzťah naberá nový, osobnejší rozmer.

Počas večera, keď noví farmári strávili svoj prvý deň na statku, sa dvojica vytratila do duelantskej chatky, kde spolu strávili dlhší čas. Hruška sa prvý priznal, že ho Klára priťahuje ako magnet a má k nej hlboké city.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Klára na tom nie je inak. V jeho prítomnosti sa cíti dobre a trávi s ním čas veľmi rada. No napriek vzájomným sympatiám má Hruška jasno – k ničomu inému ako k bozku nedôjde. Dôvod? Dodržuje sľub celibátu, inak by ho mama vydedila a musel by sa vzdať kľúčov od domu!

„Ja nemôžem mať s Klárou niečo viac ako len pusu. Mne to mamka zakázala a aj všetci starší obyvatelia, s ktorými sa bavím doma,“ priznal sa Hruška v spovednici. „Čo viac si priať, keď vlastne tráviš čas s niekým, na kom ti záleží, a ten človek povie, že ma má rád? Takže vau,“ uviedla Klára.

Ako sa ich vzťah bude vyvíjať, ukáže až čas. Alica však situáciu okomentovala sarkastickou poznámkou. Toto tu už raz bolo. Len hovorím,“ poznamenala.

Zopakuje sa v šou Farma rovnaký scenár?

Klára už jednu romancu na Farme zažila – a to práve s Matúšom, ktorý nakoniec uprednostnil Lenku. Spočiatku si s tanečnicou rozumeli a dokonca medzi nimi padol aj bozk.

Všetko sa však zmenilo po niekoľkých nociach plných alkoholu, keď Matúš nakoniec skončil v náručí influencerky. Pre Kláru to bola tvrdá rana a pohľad na ich zbližovanie ju veľmi trápil. Postupom času sa však ich vzťah s Matúšom dostal do bodu, kedy si obaja začali poriadne liezť na nervy.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News