Cynthia Tóthová
Instagram/cynthia_tothova/dusan_kajaba

Občas sa v šoubiznise stretnú známe osobnosti, aby spoločne vytvorili niečo výnimočné. Talentovaná fotografka Katarína Hoffman Šlesárová na Instagrame prezradila, že v novom projekte sa objavia hneď tri obľúbené celebrity – Adam Sedro, Dušan Kajaba a krásna influencerka Cynthia Tóthová. Tá v stories zareagovala aj na špekulácie týkajúce sa jej vzťahu s fešákom z poslednej série Love Islandu.

Katarína, známa svojou prácou s mnohými slovenskými hviezdami, vytvára projekt, ktorý okamžite vzbudil záujem fanúšikov. „Nový merch si žiada nové dizajny. Robím s tými najlepšími,“ napísala k záberom z fotenia.

Ako svojich modelov si do ateliéru zavolala práve dvoch bývalých krásavcov z Love Islandu a pôvabnú Cynthiu, ktorá si nedávno prešla náročným rozchodom.

Táto spolupráca môže byť pre verejnosť lákavá aj z dôvodu, že Tóthová nedávno priznala, že sa jej páči práve Adam Sedro. No a počas Bratislavských módnych dní, ktoré sa konali nedávno, bola zas videná v spoločnosti Dušana.

Prebehli tam aj nejaké zvodné dotyky a široké úsmevy, no samozrejme, išlo iba o srandu. To však neplatí v prípade tohto fotenia, ktoré všetci zúčastnení uchopili profesionálne.

Cynthia Tóthová uviedla veci na pravú mieru

Na zverejnených záberoch je kráska v tesnej blízkosti dvoch urastených fešákov, pričom jeden sa jej hrá s vlasmi a druhému ona leje neznámu tekutinu z fľaše na hruď.

Ide o umelecké fotenie. Cynthia však pre istotu vysvetlila, ako sa veci majú. „Nie, nie sme spolu s Dušanom. Lebo už som videla nejaké články,“ zdôraznila.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Katarina Hoffmann Šlesarova (@katarinaslesar)

Ruky Kataríny Šlesárovej sú skutočne šikovné a jej práca vždy stojí za to, takže už si len musíme počkať a môžeme sa tešiť na výsledok z tejto hviezdnej spolupráce.

Zdroj: Instagram/katarinaslesar, Instagram/cynthia_tothova 

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News