Lenka a Matúš zo šou Farma

Vzťah Lenky a Matúša v šou Farma je ako na horskej dráhe. Pokojne by sme ich mohli prirovnať k talianskemu partnerstvu. Po turbulentných chvíľach sa zmierili a súperi im fandili. Postarali sa o moment ako z rozprávky, čo môžeš vidieť aj na webe markiza.sk

Už od začiatku vysielania šestnástej série šou Farma sa rieši milostný trojuholník medzi Klárou, Matúšom a Lenkou. Zdá sa však, že to už je nenávratne preč. Tanečnica to s bývalým hokejistom ukončila a o pár dní neskôr si to nedarovali ani v duelovej aréne, kde sa ostro pohádali.

Po súboji medzi Ivanou a Karolínou sa ale odohrala ďalšia zaujímavá situácia. Lenka sa už klasicky opila a neskôr v posteli rozčúlila Matúša, ktorý sa aktuálne pasuje s úpalom. Vyčítal jej, že mal horúčku, horko-ťažko zaspal a ona ho zobudila.

Celé dva dni teda bol na influencerku naštvaný. Zdá sa však, že už jej to odpustil. Mohli sme byť svedkami romantického uzmierenia, ktoré dojalo všetkých súperov na statku. Tento úryvok môžeš vidieť aj na webe markiza.sk.

Najromantickejšia chvíľa v šou Farma 16?

Matúš sedel na pni pri hlavnom stole a Lenka ho začala objímať a hladiť. „Hrkútali si“ a vysvetľovali si, čo sa stalo. „Som na sucho, ale nemám vôbec ani chuť piť, popravde. Už keď to, že ja pijem, niekomu druhému ublíži, tak to už proste nie je okej. Už stačilo,“ prekvapila influencerka svojimi slovami.

„Ja si myslím, že Lenka videla moje správanie k nej potom, ako sa dva dni zliala ako také teľa. Asi si vstúpila do svedomia. No ja som jej povedal, že jej zatiaľ neverím,“ priznal Matúš.

Dvojica potom spolu vyšla z kuchyne a na tvárach mali prilepené úsmevy. Všetci farmári preto jasali a tlieskali. „Podporujem vás a som za vás!“ vykríkla Karin. „Ste môj najobľúbenejší pár na Farme 16!“ dodala. Lenka a Matúš sa zatiaľ smiali. „Lenka a Matúš sa majú radi, je to úprimné a myslím si, že sa tam buduje niečo viac ako kamarátstvo,“ povedala ešte.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

„Nech žije láska!“ zakričala Stanka. „Tá prekoná všetko!“ doplnil ju Adam. „To je na tom pekné, že Matúš v nej vzbudil vinu. Že to nie je len sa opiť, ale že už zodpovedá aj za druhého človeka. A zas na druhej strane je pekné, že Lenka si to uvedomila. Nepije, a že fakt sa to snaží tomu Matúšovi odčiniť,“ vyjadril sa ešte Hruška na záver.

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News