Cynthia Tóthová
Instagram/olyakhomichmakeup/cynthia_tothova

Influencerka Cynthia Tóthová dostala srdcervúce vyznanie od známej osoby. Nádhernými slovami sa pochválila v stories na svojom Instagrame. Do jej života totiž vošiel niekto nový. O koho ide?

Na jej sociálnej sieti vidno, že Cynthia Tóthová sa už po rozchode má lepšie. Pridáva tam príspevky, ktoré o tom môžu svedčať. Sama totiž priznala, že chce spraviť všetko preto, aby sa vnútorne vyliečila. Podstúpila očistu a hypnoterapiu, vyrozprávala sa v niekoľkých podcastoch a zabavila sa na koncerte expartnera Separa.

Influencerka sa prednedávnom objavila aj po boku fešáka zo šou Love Island a musíš uznať, že by im to spolu poriadne svedčalo ako páriku. Včera dokonca prekvapila zmenou svojho účesu, čím mohla dať hrubú čiaru za minulosťou. Okrem toho jej však do správy na sociálnej sieti prišlo aj nádherné vyznanie.

Cynthia Tóthová dostala vyznanie od známej osoby

Influencerka sa pred pár hodinami v stories na svojom Instagrame pochválila nádhernou správou, ktorá jej prišla do dm-s a musela ju zverejniť. Jej kolegyňa z brandže a fotografka Thia Vittek ju rada spoznala a svoje pocity vyjadrila pomocou krásnych slov, ktoré venovala Cynthii.

„Dnes som na teba myslela, aká som vďačná, že som ťa spoznala, lebo som ťa vždy sledovala a vnímala. Hneď, ako si od nás odišla, som volala najlepšej kamoške a hovorila som jej, aká si dobrá duša. Bola som celá vytešená, že som spoznala babu, ktorá sa na nič nehrá, je sama sebou, úprimná, vtipná a naozaj z duše dobrá,“ píše sa v správe.

Thia nezabudla na emoji srdiečka a do svojich stories pridala aj spoločnú fotku so Cynthiou. „Som neuveriteľne vďačná za túto novú ženu v mojom živote,“ pripísala aj tam. Bývalá tanečnica to potom prezdieľala aj na svojom profile a pridala dojatého smajlíka. „Ďakujem za krásnu fotku,“ poďakovala ešte Cynthia svojej kolegyni, ktorá sa už zrejme stala aj jej kamarátkou.

Zdroj: Instagram/cynthia_tothova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News