Farma

V tohtoročnej sérii reality šou Farma sa neustále prepierajú nielen zákerné taktiky, ale aj milostné vzťahy. Zatiaľ najžiadanejším obyvateľom statku je práve Matúš, o ktorého prejavilo záujem už niekoľko žien. A ako informuje web markiza.sk, zdá sa, že pri jeho romániku s Lenkou a Klárou to nekončí. Viacerí farmári totiž majú podozrenie, že po bývalom hokejistovi ide ďalšia slečna.

Tento týždeň je pre členov „aliancie“ skutočne náročný. Farmár týždňa Peter splnil Andrejove plány na jednotku a rozdelil osadenstvo tak, aby skupina Chliev nemala veľa šancí.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

Andrej sa totiž dohodol s Karin, že ak pôjde do duelu a vyberie si Lenku, on im dá pokoj a dokonca ich bude podporovať. S nimi sa v skupine ocitla aj Karolína, ktorá sa však rýchlo stáva tŕňom v oku trojici – Lenka, Karin a Hruška. Ale skutočná dráma sa točí opäť okolo Matúša.

Vzniká nový milostný trojuholník?

Lenka a Hruška majú pocit, že Karolína ide po fešákovi, ktorý svojím šarmom získal pozornosť už dvoch žien. Vraj je to zjavné, pretože po Lenkinej hádke s jej milým, potetovaná súperka okolo neho začala behať, dokonca mu pripravila čaj.

Viackrát sa objali a stála na Matúšovej strane vždy, keď často opitej influencerke niečo vyčítal. No a tá teraz verí tomu, že jej ho chce prebrať. „Ona sa stále motá do toho, že aká som na Matúša. Čo ju do toho? Nech sa stará o seba. Aj pred Matúšom stále na mňa niečo kydá. Ona chce Matúša,“ rozohnila sa tmavovláska, ktorá sa s atraktívnym tatérom v šou Farma už niekoľkokrát intímne zblížila.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

Či si Karolína týmto nakreslila terč na hlavu, je teraz otázne. Mohlo by sa stať, že by Karin nakoniec nedodržala dohodu s Andrejom a za duelového súpera by si mohla vybrať niekoho iného ako Lenku. Nemyslíš?

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News