Love Island
Instagram/dusan_kajaba/daniel_minich

Dušanovi láska s Dominique v šou Love Island síce nevyšla, no po návrate dostáva veľkú podporu. Exkluzívne pre Odzadu.sk prezradil, ako vníma vzťah, ktorý teraz mladá brunetka buduje pred kamerami s Danom. Ale my vieme aj to, kto sa objavil po jeho boku. Je to kráska, ktorá mu písala sladké komentáre na Instagrame.

Fešák musel Kanárske ostrovy opustiť potom, čo bol jeho vzťah s influencerkou vystavený veľkej skúške v podobe Casa Amor. Brunetka ho vtedy vymenila za Maťa a Dušan ostal sám.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Dušan Kajaba (@dusan_kajaba)

Aký má na to názor?

Aj keď Dominique svoje rozhodnutie zozačiatku ľutovala, po pár dňoch sa z toho otriasla a nakoniec sa spárovala s Danom, ktorý mal o ňu záujem už dlhšie.

Jeho nádeje tým zhasli. „Ja im to prajem. Ide o to, že ty si tam máš nájsť lásku. Mne sa to nepodarilo, ale v podstate sa to podarilo im dvom. Uvidíme, či im to potom bude fungovať aj po vile,“ priznal v rozhovore pre Odzadu.sk.

O úprimnosti ich vzťahu má však menšie pochybnosti. „Poznám Dana z vily, poznám Dominique z vily a Dano na obrazovke je pre mňa trošku iný, inak vykreslený. A Domča takisto. Neviem ich ako divák navnímať. Trošku sa mi to bije, že ako som ich ja spoznal za tie tri týždne,“ ozrejmil.

Športovec sa nám zveril aj s tým, či s expriateľkou zo šou Love Island je ešte otvorený prebrať, čo sa vlastne stalo. „Uvidíme … Minimálne budeme mať nejaké spoločné akcie, na ktorých sa stretneme. Keď sa bude chcieť porozprávať, tak prečo nie,“ povedal.

Keď sa však spätne na to pozrie už s odstupom času, uvedomuje si nejaké červené vlajky. „Ja som to nevidel tam, ale teraz to vidím. To je tá jej úplná nerozhodnosť, respektíve dosť veľká ovplyvniteľnosť okolím,“ zhodnotil.

Kto je nová kráska po jeho boku?

Kajaba sa nedávno objavil na prominentnej akcii Mercedes-Benz Fashion Live! Neprišiel však sám. Robil garde influencerke Jane Kočišovej, ktorá na Instagrame vystupuje pod menom @jankatopanka.

Dvojici to spolu mimoriadne pristalo. Jana, ktorá mohla mať na Dušana zálusk už od jeho odchodu z vily, mu pred pár týždňami pod emotívnym videom z lúčenia pri ohnisku nechala jasný odkaz. „Nevadí, Duško, čakám ťa,“ okomentovala.

Dušan Kajaba a Jana
zdroj: Odzadu.sk

Zdroj: Dušan Kajaba exkluzívne pre Odzadu.sk, Instagram/loveislandcs

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News