Influencerka Andrea Nguyen

Známa influencerka si dala zmenšiť prsia, čo prezradila na Instagrame, kde pridala posty, aj stories. Niektorí fanúšikovia ale boli ohúrení, ako kráska vyzerá. Prečo?

Najznámejšia česká učiteľka a obľúbená influencerka so slovenskými koreňmi už prednedávnom priznala, že by si chcela dať zmenšiť prsia. Po dvoch pôrodoch predsa nie sú také, ako by chcela. Dokonca ju kvôli dekoltu trápili aj zdravotné problémy, ktorých sa chcela zbaviť. No a teraz sa tak stalo. Cez víkend sa totiž na Instagrame pochválila príspevkami po operácii.

Česká influencerka si dala zmenšiť prsia

Andrea Nguyen je Češka, jej manžel má vietnamské korene a ona sa narodila na Slovensku. Na sociálnych sieťach pôsobí už pár rokov, je influencerka a pred materskou dovolenkou bola učiteľka. Práve vďaka tomu sa preslávila aj na TikToku či Instagrame, kde okrem iného pridáva videá s náučnou tematikou.

Jej sociálne siete hýria aj spoluprácami či súkromným životom. Fanúšikom sa tam bežne sťažuje so svojimi problémami, a to nevynechala ani prednedávnom. Najmä kvôli bolestiam chrbta sa rozhodla nechať si zmenšiť prsia. V júni bola na konzultácii a práve pred pár hodinami na Instagrame priznala, že už má po operácii.

„Mám po zmenšení a modelácii prsníkov,“ začala pod fotkou z nemocnice, ktorú pridala na svoj profil. Poďakovala doktorovi a celému personálu kliniky, ktorú si pre takýto krok vybrala. „Nebudem klamať, bola som posr*tá až za ušami, ale všetci doktori a sestričky boli skvelí!“ dodala.

Konečne mám Céčka – presne tie prsia, ktoré som mala pred deťmi. Bude lepšie si vyberať podprsenky a plavky. Zároveň, táto veľkosť mi priamo sedí na moju postavu,“ priznala a fanúšikom ešte odkázala, že celý priebeh predoperačného vyšetrenia a všetkého, čo sa okolo operácie dialo, už natáča a video potom vyjde na YouTube.

„Táto akcia pomohla nielen môjmu chrbtu, ale aj sebavedomia. A to je win win. Btw, nemám žiadne implatnáty,“ opísala a na záver ešte poďakovala svojmu manželovi.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Nguyen (@andrejkajulie)

No a fanúšikovia sú ohúrení aj z toho, ako Andrea vyzerá po operácii. „Ako to je možné, ku*va, že aj po operácii vyzeráš úplne úžasne? Ja keby som otvorila fotoaparát 20 hodín po operácii, tak ho otvorím raz a naposledy,“ zasmiala sa sledovateľka. Túto správu influencerka zverejnila v stories.

Zdroj: Instagram/andrejkajulie

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News