Farma

Hovorí sa, že medzi láskou a nenávisťou je len veľmi tenká hranica. To môže potvrdzovať aj aktuálne dianie v reality šou Farma 16. Potom, čo sa rozpadol milostný trojuholník, si to Matúš a Klára pred nedeľným duelom nedarovali. Ich hádku si na vlastné oči môžeš pozrieť na markiza.sk. K vzťahu medzi bývalým hokejistom, influencerkou a tanečnicou sa v relácii Farma X-tra vyjadrila aj vypadnutá Ivana, čo môžeš vidieť na spomínanom webe

Klára sa v šou Farma pohádala s Matúšom

Už takmer od začiatku vysielania obľúbenej reality šou sa na statku, ale aj mimo neho rozoberá milostný trojuholník medzi Klárou, Matúšom a Lenkou. Krásna tanečnica to s bývalým hokejistom prednedávnom ukončila. A zdá sa, že je to naozaj definitívne. Teraz si to v aréne pred duelom nedarovali.

Celé to začalo tým, že členovia aliancie sa večer predtým rozprávali v kuchyni. Ich rozhovor započuli všetci v chlieve a nepáčilo sa im, čo plánujú. Napokon ale vysvitlo, že niekoľko vyjadrení asi nebolo pravdivých. Prehuplo sa to však do hádky o vzťahu Matúša a Kláry. „O domýšľaní, Matúš, by sme sa tu vedeli veľmi rozprávať,“ uviedla tanečnica.

„Stále vyťahovať moje meno, keď sa niečo rieši a dávať ma ako príklad, je trošku … “ povedal neskôr Matúš. „A kto ťa rieši, mi povedz?“ spýtala sa Klára. „Napríklad ty, keď sa Stanka bavila, že je nasr*tá, že jej Andrej nepodal ruku. Tak ako príklad si dala mňa, že keď sme prehrali štafetu, že som bol tak nasr*tý, že som s tebou nerozprával,“ odôvodnil. Farmári potom ešte uviedli zopár ďalších príkladov.

„Chodí po Farme, jak keby ma ani nevidel,“ povedala neskôr Klára. „Tak lebo mu lezieš na nervy,“ uviedla Karin. „No, a nepovieš mi to,“ pokračovala tanečnica. „A načo ti to mám rozprávať?“ spýtal sa bývalý hokejista s tým, že ju mal rád. „Ten týždeň proste … To správanie, čo si robila, mi prišlo úplne choré. Čo nemôžem mať názor a nemôžem zmeniť môj postoj k tebe? Že mi ideš na nervy,“ priznal Matúš.

„No, tak ti idem na nervy. Ďakujem krásne, že som si dala pohov od človeka, ako si ty. A som rada, že ti leziem na nervy. A teda, že sa nič ďalej nerozvíja, pretože budovať niečo s takýmto človekom, ako si ty … Nie, ďakujem,“ povedala Klára. „To som veľmi rád, Klára. Spadol mi teraz kameň zo srdca. Dúfam, že ma už nebudeš riešiť a nebudeš vyťahovať moje meno,“ uviedol Matúš.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

„Prišiel som do momentu, keď sa Klára ku mne ozvala, nič mi nespravila, ani nič … Tak ako Jano a … Cítil som v sebe, že nemám, nechcem už mať s ňou tak blízko a ide mi na nervy,“ povedal ešte Marekovi Fašiangovi.

Čo si o milostnom trojuholníku myslí Ivana?

Vypadnutá Pražáčka bola hostkou v relácii Farma X-tra, kde zhodnotila svoje účinkovanie v šou. Vyjadrila sa aj ku Kláre, Matúšovi a Lenke.

„Lenka a Matúš, to je od začiatku kapitola sama o sebe. Mne sa veľmi páčili. Trošku ma sklamalo, že sa do toho málo zamiešala aj Klárka, pretože tam to bolo skôr súrodenecké. Zatiaľ čo Lenka a Matúš, oni od začiatku sa tak krásne podpichovali, dopĺňali navzájom. Lenka, nemyslím si, že je hlúpa, ale má občas zaujímavé názory a ten Matúš ju dokáže … Dokáže z toho urobiť takú vtipnú scénu a srandu, že naozaj … Hodia sa k sebe,“ prekvapila Ivana.

„Ja si určite myslím, že chémia tam bola už predtým. Nie, žeby to človek spoznal, ale je tam vidieť už to, že Klárka oproti Matúšovi, to proste bolo … Dieťa. Ten Matúš si rozhodne chce užívať život, chce ho žiť naplno. Zatiaľ čo Klárka, už mám pocit, že cúva do takej tej stability,“ dodala.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Voyo official (@voyo.sk)

„Matúš a Lenka nie. Oni pôjdu medzi ľudí, oni sa budú baviť medzi ľuďmi. Takže aj z toho dôvodu už som od začiatku brala skôr vzťah medzi tými dvoma vážnejšie, ako s Klárkou,“ opísala ešte.

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News