Farma 16

Zdá sa, že uniklo meno ďalšieho vypadnutého súťažiaceho zo šou Farma 16. Podľa informácií portálu tvfans.cz, na ktorý sa odvoláva Mediaboom, tam už vraj nebojuje ďalšia účastníčka, ktorá na statku patrí do takzvanej aliancie.

Reality šou Farma 16 sa vysiela už pár týždňov. Za ten čas sa toho stihlo udiať naozaj veľmi veľa. Dočkali sme sa milostného trojuholníka, ktorý sa prednedávnom stihol aj ukončiť. Tiež sme svedkami mnohých intríg, taktizovania a dokonca hádok.

Uniklo meno ďalšieho vypadnutého zo šou Farma?

Zo statku už domov odišla mladá Ella, usmievavý Janko, Sandra, ktorá po vypadnutí prekvapila vyjadrením na adresu Karolíny a naposledy v hre skončil Minh. Pomaly ale isto sa však blížime k ďalšiemu duelu. V televízii ho uvidíme v nedeľu a na platforme Voyo v 24-hodinovom predstihu.

Podľa informácií tvfans.cz už má byť doma aj Karin, ktorá je členkou aliancie. Hoci tento týždeň má imunitu, keďže ju Minh po svojom prehratom dueli zvolil za farmárku týždňa, možno vypadne neskôr.

„Túto farmárku som dnes videla v aquaparku,“ píše fanúšička portálu TV Fans, na čo poukázal spomínaný web. „Pokiaľ sledujete jej Instagram, tak ste určite spoznali podľa jej štýlu písania, že je už späť z Farmy,“ mala uviesť ďalšia.

Ako uvádza Mediaboom, Farma sa natáča v predstihu. „Nakrúcanie začína Markíza spravidla začiatkom augusta a končí ho v priebehu októbra. Medzi výrobou a vysielaním udržuje spočiatku približne trojtýždenný odstup, časom sa ale zväčšuje na približne dvojnásobok,“ píše web.

„Medzi koncom výroby a finálovým priamym prenosom býva odstup aj jeden a pol mesiaca, čo nahráva predčasnému odhaleniu niektorých detailov,“ dodáva. Vypadnutí súťažiaci tak nesmú prezradiť, ako sa to na statku bude vyvíjať. Sama však musíš uznať, že počas úseku od nakrúcania po odvysielanie danej epizódy pre nich musí byť ťažké ujsť pred zrakmi fanúšikov.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Voyo official (@voyo.sk)

Tak čo myslíš, je to pravda?

Zdroj: tvfans.cz, Mediaboom

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News