Love Island

V reality šou Love Island sa vzťahy srdiečok neustále vyvíjajú. Jeden z doteraz najstabilnejších párov sú Trabo a Kristi, ktorí tvoria pár takmer od príchodu na Kanárske ostrovy. Ako však odznelo v podcaste DOUBLE DATE, aj ich puto môže byť čoskoro ohrozené. Zvládli by prekážku v podobe nového bombshella?

Vo vile lásky vznikajú čoraz silnejšie putá. Medzi najobľúbenejšie dvojice patria Trabo a Kristi, ktorí si fanúšikov získali úprimnosťou a láskou, ktorá z nich srší.

Nedávno dokonca strávili noc v Hideaway, ktorá ich ešte viac zblížila. A ako sami priznali počas hry „Bicykel pravdy“, intímnosti medzi nimi prebehli aj priamo vo vile.

Do nemilosti divákov sa dostali len raz, keď vyplávalo na povrch, že sa už stretli dávno pred začatím reality šou Love Island. Išlo o nakrúcanie videoklipu, v ktorom obaja hrali.

Sama modelka neskôr priznala, že si túto udalosť ani nepamätala a reálny vzťah začali budovať až teraz. Ako sme sa však dozvedeli v spomínanom podcaste, aj Traba a Kristi možno čaká náročná skúška. Ich puto môže ohroziť ďalší návštevník.

Kto bude nový bombshell?

„Prišiel do vily ex Kristi?“ nadhodil Pítr v rozhovore s jeho priateľkou Gabrielou. „Ja vám poviem moju teóriu. Ten Trabo, on ju chcel predsa prekvapiť. Oni ako vtedy spolu nakrúcali ten videoklip, tak to môže byť napríklad ten spevák,“ prehovorila Nykki, ktorá bola špeciálnym hosťom tohto dielu.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

„Ale keby prišiel aj jej ex, tak ja verím tomu, že ona by to dala. Ona je v mojich očiach dievčaťom, ktoré by to fakt zvládlo. Ona je fakt vyspelá, vyrovnaná a sebavedomá,“ zhodnotila.

„No, ja už to viem a myslím si, že vás to úplne odpáli,“ okomentoval situáciu Pítr. No a svoj názor vyjadrili aj ľudia v komentároch. „Príde sprievod a spievať bude Trabo. Možno nejaké vyznanie, okrem priania k narodeninám,“ píšu.

„Verím tomu, že to Kristi a Trabo zvládnu … Som zvedavá na dnešný diel. Dúfam, že to prekvapenie bude naozaj len Trabo, inak sa zbláznim!“ znie podpora od fanúšikov.

Zdroj: YouTube/DOUBLE DATE PODCAST

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News