Farma

Matúš a Lenka sa už dokonca rozprávali aj o deťoch. V televízii si to však postrehnúť nemohla. Odznelo to totiž v bonusovej ukážke relácie Farma X-tra, ktorá je dostupná na webe markiza.sk. V posledných odvysielaných epizódach si však mohla vidieť, že ďalšia dvojica k sebe začína mať blízko. Vznikne z toho nová láska?

Matúš a Lenka o deťoch

Po posledných udalostiach, kedy si Matúš a Lenka po dueli vyznali lásku, sa začínajú rozprávať o vážnych témach týkajúcich sa budúcnosti v ich súkromných životoch. Nečakane dokonca načali aj ľúbostné vzťahy a rodinný život.

„Aj tebe som povedal, že keď budem vonku a budem s niekým dobre, že si budeme rozumieť, ja sa zas nebránim vzťahu a byť normálny. Ale zatiaľ som to teraz tak nemal s nikým, úplne som to tak necítil,“ vysvetlil Matúš Lenke.

„Máš 24, chápeš? To máš ešte málo rokov na chlapa,“ povedala influencerka. „To je zas diskutabilné,“ uviedol tatér. „Chlap začne až po tridsiatke dospievať. Akože nie každý … “ myslí si čiernovláska. „U každého ináč,“ dodal Matúš. „Hlavne, ja od mala som chcel mať mladý deti. Chodiť si zabehať s deckom doj**aný v kočíku,“ priznal s tým, že keby mal dieťa, bol by rád. Už keď mal 20 rokov, s expartnerkou sa vraj snažili o dieťatko.

Vzniká v šou Farma 16 nový párik?

Aj Klára, ktorá ešte donedávna patrila do milostného trojuholníka a mala záujem riešiť čosi viac s Matúšom, sa akosi začala zbližovať s niekým iným. V posledných odvysielaných častiach šou Farma sme mali možnosť postrehnúť, ako pekne sa k nej správa Hruška. Už spolu mali aj dôvernejšie rozhovory, síce tvrdia, že od začiatku sú dobrými kamarátmi.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Farma (@farma.markiza)

Myslíš, že by medzi nimi mohlo vzniknúť niečo viac?

Zdroj: markiza.sk

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News