Natalia Love Island
Instagram/natalia.al.imam /loveislandcs

Na našich televíznych obrazovkách aktuálne môžeme sledovať už štvrté pokračovanie obľúbenej šou Love Island. Práve jedna z už vypadnutých súťažiacich teraz exkluzívne pre Odzadu.sk porozprávala o svojej účasti na ostrove lásky. Čo Natalia hovorí na kauzy z vily, ktorý pár je podľa nej úprimný a aký je jej aktuálny milostný život?

Natalia Al-Imam je česká študentka, ktorá sa tento rok objavila v zoznamovacej šou Love Island. Na ostrov lásky prišla už k viac-menej „zabehnutým“ súťažiacim a ako bombshell to pri výbere vôbec nemala jednoduché.

„Úprimne, ja som do poslednej chvíle nevedela, či som vôbec vybraná. Zavolali mi pár dní pred odletom, že už mi posielajú letenku, takže vtedy mi došlo, že nie som medzi pôvodnými súťažiacimi. Pretože som odlietala druhého, a to vychádzal prvý diel, takže som to vôbec nevedela,“ zaspomínala si.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Love Island Česko & Slovensko (@loveislandcs)

Z pôvodných fotiek, ktoré mala možnosť vidieť ešte počas pobytu doma, ju najviac zaujal asi Tadeáš a do vily si išla práve pre neho. Príchod do šou však mala veľmi ťažký a keby Trabo a Dušan neboli v stabilných pároch, rada by to skúsila aj u nich. Celá situácia sa však vyvinula celkom inak a Natalia nakoniec po úvodnom rande skončila v páre s Pájom.

Ako to Natalia mala s Aldom?

Krátko po jej príchode všetkých účastníkov zaujal príchod ďalšieho nového bombshella, ktorý tam prišiel v policajnej uniforme. Čech Alda si ako svoju vyvolenú vybral práve mladú brunetku.

„Pre mňa to bolo nádherné gesto, pretože som tam nemala nikoho, s kým by som niečo budovala alebo by som cítila nejakú väčšiu náklonnosť. Takže to bolo krásne a určite som z toho mala radosť,“ priznáva.

Prvotná iskra okrem Aldu preskočila aj u krásky, ktorá sama priznala, že ju fešák v uniforme zaujal. Ak šou sleduješ, tak určite vieš, že práve oni pár dní aj šťastný párik tvorili. Avšak, po čase sa po prvej spoločnej puse rozlúčili. Kopačky pritom policajtovi udelila práve Natalia.

„Bolo tam určite viac vecí, čo mi úplne nesadli, a tá pusa bola taká čerešnička na torte. Hlavne sa to stalo pri hre fľaška a mali sme na sebe mullet kostýmy. Takže to tiež nebola úplne jedna z najlepších situácií. Cítila som tlak, pretože som dostala túto úlohu pri hre. Aldu som poznala vlastne jeden deň a hneď som sa s ním mala bozkávať. Takže to bolo pre mňa také nepríjemnejšie,“ vrátila sa k spoločnému bozku.

S kým sa Natalia po šou Love Island stretáva? 

Pokračovanie článku nájdeš na ďalšej strane.

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News