Influencerka Diana Hvolková je tehotná

Babyboom v slovenskom šoubiznise pokračuje jedna radosť. Ďalšia obľúbená influencerka na Instagrame oznámila, že je tehotná. Budúcej mamičke gratulujú fanúšikovia, ale aj známe tváre nášho šoubiznisu.

Na začiatku tohto roka nás fitness influencerka Diana Lajčiaková prekvapila nádhernou správou. Presne na Nový rok pred ňou na dovolenke v Thajsku pokľakol priateľ Kristián. Išlo o zásnuby ako z romantického filmu.

O pár mesiacov neskôr už bola svadba. Krásna brunetka svoje ÁNO pred oltárom povedala začiatkom augusta. No a teraz prišla ďalšia krásna správa. Už manželia Hvolkovci oznámili, že čakajú bábätko. A opäť to prezradili originálnym spôsobom, pri mori.

Influencerka Diana Hvolková je tehotná

Rok 2024 pre nich začal nádherne a zdá sa, že tak aj skončí. Obľúbená fitness influencerka a jej manžel prostredníctvom videa na Instagrame oznámili tehotenstvo. Rovnako ako zásnuby, aj túto krásnu správu odhalili pri mori.

Manželia stoja na pláži, pozerajú sa na západ slnka a objímajú sa. Potom sa otočia, brunetka ukáže svoje tehotenské bruško, partner sa zohne a pobozká jej ho. Následne sa opäť nadšene objímu.

V popredí je pozitívny tehotenský test, záber z ultrazvuku a maličké topánočky. Hvolkovci budú mať Hvoliatko … Tešíme sa na teba, a už teraz ťa ľúbime najviac na svete,“ pripísali budúci rodičia k spoločnému príspevku.

V komentároch sa takmer ihneď objavili nadšené slová od fanúšikov, ale aj známych tvárí nášho šoubiznisu. „Ja som to presne tušila v Slovinsku!!!!!!! BLAHOŽELÁM,“ uviedla Mirka Hriňáková. „Waaa gratulujeeeeeem,“ napísala Janka Hrmová. Blahoželajú aj influencerky Dominika Bánszka či Natália Lopašovská.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Diana | Fitness a motivácia (@dianahvolkova)

Ku gratuláciám sa pripájame aj my!

Zdroj: Instagram/dianahvolkova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News