Ruža pre nevestu

Kráska, ktorá sa do centra pozornosti dostala vďaka druhej sérii populárnej šou Ruža pre nevestu, sa stala obeťou nebezpečného stalkera, ktorý jej neustále znepríjemňuje život. O svojom trápení informovala cez Instagram, kde odhalila šokujúce detaily.

Kráska zo šou Ruža pre nevestu obeťou stalkera

Verona, ktorá pracuje ako plus size modelka, priťahuje pozornosť mnohých mužov. Niektoré takéto prejavy jej však vôbec nie sú príjemné. Síce sa v šou predviedla ako nebojácne dievča z východu, ktoré sa dokáže aj pobiť, momentálne si nevie dať rady s otravným stalkerom.

„Pamätáte si toho psychopata, ktorý si stiahol moje fotky z internetu a šíril ich v rôznych skupinových chatoch? Tak je späť,“ zdôverila sa na sociálnej sieti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verona Tóthová (@verona_tothova)

Jeho obťažovanie zašlo tak ďaleko, že na neho podáva trestné oznámenie. „Neviem, koľko má ten človek účtov, ale zakaždým, keď ho konfrontujem, ma zablokuje a hneď si vytvorí nový, aby ma znova sledoval,“ pokračovala v šokujúcej spovedi.

Modelka prezradila aj to, že táto osoba sa dokonca údajne začala vydávať za iné ženy, aby ju mohla ďalej kontaktovať. „Mám taký pocit, že si začal vlastne vytvárať účty a prezliekať sa za dievčatá a písať mi. Je to celé zvláštne. Podľa mňa je to človek, ktorý by mal byť minimálne na psychiatrii, keď nie v base,“ uviedla Verona, ktorá prejavila strach o svoju bezpečnosť.

Zažívajú to aj ďalšie krásky

A čo je ešte horšie, podľa nej nie je jediná obeť. „On sa pokúša stále nejako kontaktovať ženy, sledovať ženy, sťahovať si fotky z profilov cudzích žien … „ vysvetlila a pred možnou hrozbou upozornila aj fanúšikov.

Momentálne však jeho účty na sociálnych sieťach už nevie nájsť. „Tak neviem či sa zľakol a stiahol sa na chvíľu alebo ho blokol Instagram. V každom prípade, tento človek je naozaj nebezpečný a má viac profilov, takže bacha na to,“ dodala na záver výrazná Verona zo šou Ruža pre nevestu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Verona Tóthová (@verona_tothova)

Zdroj: Instagram/verona_tothova

Toto sa oplatí čítať

Viac z kategórie Šoubiznis & Hot News